Tante Boefie gaat literair

PIJNACKER - In het kader van de Boekenweek organiseren auteurs, dichters en musici uit Pijnacker/Nootdorp, Lansingerland en Delft op vrijdag 29 maart een speciale avond vol verhalen, gedichten en muziek: Tante Boefie gaat literair.

Eén van de programma-onderdelen is het open podium. Schrijvers en dichters die hun verhaal of gedicht met het publiek willen delen, kunnen zich aanmelden via jeroendenharder@gmail.com De voorstelling Tante Boefie gaat literair is het logische vervolg op het succes van de laatste Poëzieweek. Beide tijdens de Week georganiseerde evenementen waren uitverkocht. Dit onderstreepte de ruime belangstelling die bestaat voor proza en poëzie. Voor de organisatie een belangrijke reden om de Poëzieweek in 2020 te prolongeren:

"Gezien het succes van de voorgaande twee afleveringen, zijn wij dat simpelweg verplicht. Tot nog toe zijn wij erin geslaagd om het publiek te verrassen, onder meer met de komst van Jan Terlouw naar de Literaire Lunch en door de medewerking van atelier Kunstbreak aan Poëzie ontmoet Kunst. Voor de 3e editie hopen we -naast bekende gasten- een aantal nieuwe lokale dichters aan het publiek te presenteren. We kijken uit naar de hernieuwde samenwerking met onze partners, Bibliotheek Oostland en Theater ´t Web." Locatie: Café-restaurant Tante Boefie, Oostlaan 15, Pijnacker. Aanvang: 20.00 uur. Toegang gratis.