Bij Lopers Company laten ze voor het beste advies niets aan het toeval over
Bij Lopers Company laten ze voor het beste advies niets aan het toeval over Foto:

Perfect voet- en loopadvies bij
Lopers Company Running Delft!

DELFT - Expertise, dat is waar het om draait bij Lopers Company Running Delft aan het Oosteinde 235 in Delft.

Eigenaar Rob Smit is naast trainer ook sportpodoloog, dus hij weet waar hij het over heeft. Rob heeft van zijn hobby zijn beroep gemaakt. Dat maakt dat hij elke vraag over lopen en aanverwant uit eigen ervaring kan beantwoorden. Lopers Company is een winkel die eigenlijk overloopt van expertise. Naast Rob en twee andere 'voetkundige' medewerkers is er op woensdagen altijd een heuse fysiotherapeut aanwezig bij wie je terecht kunt voor vragen bij klachten.

Blessures
Als sportpodoloog richt Rob zich op het verminderen en voorkomen van sport- en wandelblessures aan de voeten en andere delen van het houding- en bewegingsapparaat. "Bij chronische (langdurige) blessures is een gericht trainingsschema in combinatie met (aangepaste) sportschoenen en /of inlays de mogelijke oplossing voor uw probleem. De aanpassing kan bestaan uit schoenadvies met aanpassingen in de schoen zelf, een individueel op maat gemaakte inlegzool van Mysole of een therapeutische inlegzool. Deze inlegzolen zorgen voor een beter comfort en/of brengen een correctie aan zodat blessures worden voorkomen, worden verminderd of in zijn geheel genezen."

Hardloopschoenen
Op willekeurige sportschoenen hardlopen is geen goed idee. Hoe kom je aan een goede hardloopschoen? "Het allerbelangrijkste is dat de schoen bij jóu moet passen want geen mens, voet of bewegingspatroon is hetzelfde. Een goede hardloopschoen is je belangrijkste investering om op gezonde en plezierige wijze hard te lopen. Laat voor het aanschaffen van nieuwe hardloopschoenen een loopanalyse doen, dit kost je slechts 20 minuten." Een afspraak maken is niet nodig. Info: 015-2140091 of mail: info@runningdelft.nl