PIJNACKER - Oliveo bezet de vierde plaats in de tweede klasse. Zondag staat de wedstrijd tegen Wippolder op het programma. Trainer Jeroen Hoefnagel blikt vooruit.

- Jullie zitten in een goede fase...
"Ja, voor de winterstop speelden we al goed, maar zat het niet altijd mee. Na de winterstop heeft het goede voetbal ook tot punten geleid. We hadden niet verwacht nu met 29 punten op de vierde plaats te staan."

- Dat smaakt naar meer...
"Het belangrijkste is dat we veertien plaatsen boven de streep staan. Concordia heeft een elftal met evenveel kwaliteit, maar wij staan veertien punten op ze voor. Verder moeten we reƫel zijn en erkennen dat een aantal ploegen voetballend beter is dan wij."

- Wordt het zondag een heet potje?
"Dat maakt de buitenwacht er vaak van, maar wij spelen net zo lief tegen RKDEO of Wippolder als tegen Hillegersberg of Meeuwenplaat. Aan het begin van het seizoen verloren we terecht, dus we hebben iets recht te zetten."

- Gaat dat lukken?
"Ik hoop het. We hebben genoeg kwaliteit, maar wij hebben het tegen hen altijd lastig. Ik hoop dat we het na afloop, ongeacht het resultaat, onderling leuk hebben, net als na de uitwedstrijd."