Piet Vergeer runt het Witte Paard al jaren met hart en ziel
Piet Vergeer runt het Witte Paard al jaren met hart en ziel Foto:

Het Witte Paard, hét partycentrum van Nootdorp

NOOTDORP - Bruiloften, dansavonden, begrafenissen en andere memorabele bijeenkomsten, Het Witte Paard zit in het geheugen gegrift. Ook de komende tijd staat er weer een hoop op de agenda.

Het Witte Paard is inmiddels al 50 jaar een begrip in Nootdorp, maar nog altijd weet het partycentrum de regio te verrassen met nieuwe feesten en partijen. Het nieuwste evenement genaamd: Lazy Sunday Live vangt voor de tweede keer aan op zondag 7 april.
"Dat willen we zo'n zes keer per jaar gaan organiseren", aldus Piet Vergeer. "Even niet tot laat in de nacht stappen, maar tot een uur of 21.00 doet het tegenwoordig hartstikke goed!"
Samen met een DJ staat ook Coverband Valium de zevende van april op het menu. Combineer dit met een maaltijd van de chef en ook jouw Lazy Sunday zit gebakken.
Na het daverende succes van afgelopen jaar, staat Nootdorp wederom het grootse Oktoberfest te wachten, op 11 en 12 oktober. "Ik ben zelf met mijn vrienden denk ik al een stuk of zeven keer naar München afgereisd om het allemaal mee te maken. Ik wilde dat feest ook hier naartoe halen." En dat is Piet Vergeer gelukt. Helemaal in de stijl van de echte Beierse Biergartens met lange tafels en banken. Lederhosen en dirndl's, Bratwürst, live-Schlagermuziek en natuurlijk velen potten bier. Nootdorp waande zich ook eens even een oktoberdag in München. Het Duitse evenement was al binnen 2 dagen uitverkocht. Daarom zal het Oktoberfest dit jaar zelfs twee dagen duren, een dag eerder is een zakelijk event met een extra hapje. Zo kunnen meer mensen van de gezelligheid genieten.

Iets te vieren? Kijk voor alle mogelijkheden eens op www.wittepaard.nl of bel 015-3109180.