Hop, hop, hop in galop naar Hopper in de V!
Hop, hop, hop in galop naar Hopper in de V! Foto:

Hip: Hopper in Café Restaurant de V!

DELFT - Na jaren samen in de semi-legendarische DAS-band (Delft All Star band) te hebben gespeeld, spelen ze nu al weer jaren in Hopper.

Een groep van ervaren Delftse muzikanten die de ware 'klassiekers' spelen van de alternatieve rock. Hopper speelt voornamelijk covers van de jaren '80 en '00 (new wave, rock, grunge tot metal funk), met af en toe een uitstapje naar andere decennia.

Verrassingen
Hopper is op en top Delfts, met ervaren muzikanten, die al jaren samen spelen op de belangrijke podia in de Randstad. Live is de band sterk, met veel contact met het publiek en muzikale verrassingen in hun uitvoering van covers met die ongrijpbare, authentieke Hoppers sound. Hopper is vet, in alle opzichten!

Invloeden
Prominente Invloeden zijn Depeche Mode, The Cure, Duran Duran, Pearl Jam, Editors en U2.
De line-up van Hopper: Manpon Manggaprouw (drums en zang), Jeroen van Hooft (bas), Onno Speekenbrink (gitaar en zang), Winand La Haye (toetsen en zang), Ries Toussain (zang en gitaar).
Hopper speelt in de Café Restaurant de V aan de Voorstraat 9 in Delft op zaterdag 16 maart. Gratis toegang en de aanvang is vanaf 22.00 uur. Niet komen is geen optie. Hop, hop, op: op naar Hopper!

Rockadile
En als dit je is bevallen, teken dan meteen de nieuwe live-act op in je agenda! Zaterdag 23 maart is het de beurt aan Rockadile om de V op haar grondvesten te doen schudden. Aanvang: 22.30 uur. Entree: gratis.

Genre
Rockadile speelt authentieke Rock & Roll / Rockabilly muziek met af en toe een uitstapje richting Country. De bandleden weten met enthousiasme, virtuoze zang, opzwepende contrabas en drums het publiek in beweging te brengen.