De heerlijk ruikende bakkerij afdeling van de ALDI
De heerlijk ruikende bakkerij afdeling van de ALDI Foto:

Aldi weer prima bereikbaar

DELFT – Supermarkt Aldi heeft een vijftal weken behoorlijke last gehad van de grondwerkzaamheden rond de winkel. De zaak was daardoor niet goed bereikbaar. Sinds dit weekend is dat verleden tijd.

Binnenkort verrijzen er twee nieuwe grote flats aan de Papsouwselaan en de Industriestraat. Ter voorbereiding lag de hele omgeving ruim een maand open vanwege bouwrijp- en rioleringswerkzaamheden. De Aldi was daardoor nauwelijks bereikbaar (per auto) en dat scheelde omzet. Bedrijfsleider Enis Etemovic is er laconiek over. "Ja, daar hebben we last van gehad, we liepen elke week een behoorlijk aantal klanten mis." Desondanks gaat hij geen planschadeverzoek indienen. "Er zit ook een andere kant aan. Als die woningen eenmaal klaar zijn, gaan wij zeker profiteren van de nieuwbouw."
Die nieuwe klanten komen dan in een gespreid bedje. Een half jaar geleden is de Aldi helemaal verbouwd en de winkel voldoet nu aan de Europese ANIKo 1.1 norm: veel daglicht, brede gangpaden en overzichtelijke schappen.

Vers
Het nieuwe credo is vers, vers en nog eens vers. Dat ruik je als je de winkel binnenloopt en langs de bakkerij komt waar de Debag, de Rolls Royce onder de broodovens, met regelmaat middels een speciaal procedé vers brood produceert. Of even verder waar je een groot assortiment aan groenten en fruit aantreft, onverpakt en los verkrijgbaar. Wie op zoek is naar een goed stuk vis of vlees, een fles Franse wijn of een brok Hollandse kaas is bij de Aldi aan het goede adres. En alles onder één dak.
De Aldi, aan de Papsouwselaan, is zeven dagen per week geopend. Parkeren – voor de deur – is gratis van 08.00 uur tot 12:00 uur en vanaf 18.00 uur. Wie op de hoogte wil blijven van alle interessante aanbiedingen, downloadt de Aldi App.