Filmhuis Lumen opent met de documentaire over Claude Monet
Filmhuis Lumen opent met de documentaire over Claude Monet Foto:

Arts in Cinema bij Filmhuis Lumen

DELFT - Filmhuis Lumen start een nieuwe reeks ontbijtvoorstellingen Arts in Cinema!

Op zondagochtend 17 maart vertoont Filmhuis Lumen na een heerlijk ontbijt als eerste de kunstfilm 'Water Lilies Of Monet: The Magic Of Water And Light'. De betoverende documentaire is de eerste in een nieuwe reeks Arts in Cinema en draait om de Franse impressionistische schilder Claude Monet, zijn meesterwerken, obsessies en passies.

Documentaires
De films Degas: Passion For Perfection, Tintoretto: A Rebel In Venice en Young Picasso zijn de volgende drie documentaires in deze reeks over kunst en kunstenaars. De ochtendvoorstellingen zijn alleen te bezoeken in combinatie met een ontbijt. Totale prijs: 15,50 euro. Vanaf 09.30 uur staat het ontbijt klaar en de film begint om 10.30 uur.
Meer informatie, zie: filmhuis-lumen.nl/arts-in-cinema

Over Arts in Cinema:
'Arts in Cinema' is een reeks documentaires over kunst en kunstenaars. Afgelopen seizoen vertoonden we die onder de noemer: Exhibition on Screen. Iedere maand, van september tot en met februari (met uitzondering van december), vertonen we een documentaire in de reeks: Arts in Cinema. Met als extra attractie - net als afgelopen seizoen - een speciale voorstelling voorafgegaan door een heerlijk ontbijt op zondagmorgen. De films zijn echter ook op zondagmiddag te zien in een reguliere voorstelling en soms ook op andere momenten in de week.

Filmhuis Lumen Delft
Doelenplein 5
2611 BP Delft
015-2140226

Info en ticketverkoop: filmhuis-lumen.nl