Aan vierkante meters trampoline geen gebrek bij Indoorpretpark Maassluis (Foto: Ingeborg van Bruggen)
Aan vierkante meters trampoline geen gebrek bij Indoorpretpark Maassluis (Foto: Ingeborg van Bruggen) Fotografie Ingeborg van Bruggen

Indoorpretpark Maassluis: een uniek uitje voor de kids!

MAASSLUIS - Wat? U bent nog nooit bij Indoorpretpark Maassluis geweest met uw kinderen? Dan heeft u veel gemist, want dit pretpark bedient zich van een uniek concept.

Als enige in Nederland heeft het pretpark drie verschillende activiteiten in huis voor een all-in prijs: een trampolinepark, een binnenspeeltuin en bowlingbanen. En, om de 'fun' nog groter te laten zijn: "Er komt binnenkort een uitbreiding aan, glow-in-the-dark midget golf", aldus eigenaar Hans van Gils. "Wat ons uniek maakt is dat je niet per uur betaalt. Wij hanteren een all-in prijs: 9 euro overdag (kinderen t/m 11 jaar, ouders gratis). Ook voor consumpties betaal je bij ons schappelijke prijzen. Het moet betaalbaar blijven, zeker als je met meerdere kinderen komt."

Indoorpretpark Maassluis is met zijn omvang van maar liefst 2200 m2 dé indoorspeeltuin van Nederland! "Kinderen kunnen bij ons naar hartenlust klimmen en klauteren (met sokken aan), maar óók trampoline springen in ons trampolinepark van 400 m2. Voor de allerkleinsten hebben we speciale speeltoestellen waarbij ouders toezicht kunnen houden. Voor de ouders zelf zijn er uiteraard ook genoeg (horeca)faciliteiten."

Trampoline
Het trampolinepark heeft 2 basketbalvelden waar je met trampolines de vetste dunks kunt maken. Spring via speciale trampolines tegen de muren op en maak mooie landingen in de 'Big Airbag'.
"Er ligt bij ons ook een AirTrack kussen, goed voor allerlei trucjes; koprollen, radslagen, backflips etc. Verder zijn we natuurlijk ook dé plek voor kinderfeestjes." Zie voor alle info: www.indoorpretpark.nl