Lekker buiten spelen met de scoutinggroep van Willem de Zwijger!
Lekker buiten spelen met de scoutinggroep van Willem de Zwijger! Foto:

Kom spelen bij de bevers van scouting Willem de Zwijger!

DELFT - Vanaf zaterdag 16 maart is er weer iedere week opkomst van 10.00 uur tot 11.30 uur voor de bevers van scoutinggroep Willem de Zwijger!

Het is elke week een verrassing wat er op het programma staat: komt Fleur Kleur om te gaan schilderen, of Professor Plof voor hulp bij een experiment? Of misschien is het Bas Bos die een spannende speurtocht heeft uitgezet?

Clubhuis
De bevers gaan iedere week op avontuur vanuit het clubhuis de Dillenburg in de Delftse Hout (aan het Baden Powellpad 10). Scoutinggroep Willem de Zwijger heeft een groot clubhuis waar veel ruimte is om binnen te spelen, maar het is vooral ook de ideale locatie om lekker het bos in te gaan en buiten te zijn. Wekelijks wordt de opkomst georganiseerd door de enthousiaste beverleiding.

Knutselen
Ben jij (bijna) 5 of 6 jaar oud en vind je het leuk om een keertje te komen kijken? Vind jij het leuk om samen met je vriendjes en vriendinnetjes buiten te spelen, te knutselen, koken of iets te doen wat thuis niet mag? Kijk dan snel op www.scoutingwdz.nl en stuur een mailtje naar bevers@scoutingwdz.nl!