Afbeelding
Foto:

Ron Leder

Wat ben je aan het doen hier in winkelcentrum De Hoven?
Mijn vriendin is aan het winkelen en ik sta hier op haar te wachten. We gaan zo nog boodschappen doen en een taartje eten bij Multivlaai.

Heb je van de week nog wat leuks gedaan?
Ik was bij het Rory Gallagher Tribute festival in De Nozem & De Non in Heemskerk. De afterparty met Laundramat featuring Barry Barnes was ook een geweldig feest. Ik ben een echte rockfan en als het ook maar even kan ben ik bij een rockoptreden van de partij.

Wie zou je nog wel eens willen ontmoeten?
Nou, dan ga ik voor Ritchie Blackmore. Dat is een Engelse gitarist, voornamelijk bekend van de hardrockgroepen Deep Purple en Rainbow. Hij is mijn all time idool. Alweer 25 jaar geleden heb ik met én tegen hem gevoetbald. Binnenkort treedt hij op in Zweden. Daar ga ik naar toe en ik hoop hem dan weer persoonlijk te ontmoeten.

Wat was voor jou hét nieuws van de afgelopen week?
Het doet als Feyenoorder een beetje pijn om te zeggen, maar ik heb genoten van de Champions League wedstrijd Real Madrid-Ajax. Wat een topwedstrijd! Ik denk dat iedereen in Nederland van het spel van Ajax heeft gesmuld. En alle berichten op social media voor, tijdens en na de wedstrijd vond ik geweldig.

Wat vind je de mooiste plek van Delft?
Het zal geen verrassing zijn, maar voor mij is dat de Koornbeurs aan de Voldersgracht. De enige rocktempel in Delft. Als het aan mij ligt, zouden er in Delft meer van dat soort podia moeten komen. Er zijn wel wat kroegjes waar bandjes optreden, maar je hebt al gauw geluidsoverlast.