Sharona van Beautysalon Together biedt een combipakket
Sharona van Beautysalon Together biedt een combipakket Foto:

Beautysalon Together biedt combipakket

DELFGAUW – Pijnacker-Nootdorp heeft er een nieuwe kapperszaak annex schoonheidssalon bij: Beautysalon Together. Het bedrijf is sinds september 2018 gevestigd aan de Verlengde Spiegelmakerstraat 21 in bedrijvenpark Delfpark in de wijk Emerald.

Trotse eigenaar Sharona van der Laan vertelt wat haar zaak zo bijzonder maakt. "We hebben hier meerdere disciplines onder één dak: knippen, permanente make-up en huidbehandelingen. Bij ons is het geen lopendebandwerk, wij maken echt tijd voor de klant. En, niet onbelangrijk, klanten kunnen bij ons gratis parkeren voor de deur". "Wij geven echt persoonlijke aandacht", vult haar collega Charell van instore Skinbar Delft aan. "Ieder mens is uniek en vraagt om een unieke behandeling. Dat is onze specialiteit en daar ligt ook onze kracht".
Sharona is gespecialiseerd in permanente make-up. Zij is dé regionale expert op het gebied van wenkbrauwen: ombre-brows, hair-strokes (tatoeëren van haren), blush-lips (opnieuw pigmenteren van lippen zodat ze er natuurlijker en vooral zwoeler uit komen te zien) en eyeliners. Zij adviseert klanten meestal om een combi-afspraak te maken: eerst naar de Skinbar voor een huidbehandeling en daarna meteen door voor een knipbeurt en/of een make-up.
Wie geïnteresseerd is in een permanente make-up of in een nieuwe haarkleur, maar niet weet wat bij hem of haar past, is welkom bij Beautysalon Together voor een gratis intakegesprek! De adviseuse bespreekt samen met jou wat het beste bij je past.
Beautysalon Together is geopend: dinsdag t/m donderdag van 09.30 tot 18.00 uur, vrijdag van 09.30 tot 18.00 uur en daarna tot 21.00 uur op afspraak en op zaterdag van 09.30 tot 16.00 uur op afspraak. Een afspraak is zo gemaakt. Via WhatsApp: 06 40 37 03 45, per telefoon: 015 203 35 71 of op Facebook.