Delft voor Elkaar brengt 'kleur' op de wangen via de workshop Familieopstellingen (schilderijfragment: Van Gogh)
Delft voor Elkaar brengt 'kleur' op de wangen via de workshop Familieopstellingen (schilderijfragment: Van Gogh) Foto:

De kracht van familie

DELFT - Op woensdag 13 maart organiseert Delft voor Elkaar een workshopdag familieopstellingen voor mantelzorgers.

Opstellingen helpen om inzicht te krijgen in onbewuste dynamieken in familiesystemen. Ook waar het ziekte en zorg betreft. De workshop is van 9.30 – 16.00 uur aan de Van Bleyswijckstraat 91 in Delft. Aanmelden is noodzakelijk want vol is vol.

Familieopstellingen is een methodiek waarbij je, vaak in korte tijd en uit onverwachte hoek, inzicht verwerft in waarom je doet wat je doet. Dit inzicht helpt je om betere keuzes voor jezelf te maken. Opstellingen werpen nieuw licht op thema's zoals bijvoorbeeld zorg en zelfzorg, angst en verdriet, verantwoordelijkheidsgevoel en schuldgevoelens. Deze workshop helpt je als mantelzorger ook om te kijken naar de
impact die ziekte en mantelzorg op je leven heeft. Dat is belangrijk want je kunt alleen goed voor een ander zorgen als je ook goed voor jezelf zorgt.

Kracht
Deze dag wordt begeleid door twee trainers. Carla van Bregt is trainer-coach op het gebied van lichaamsgerichte psychotherapie en familieopstellingen. Sonja Koelewijn is deskundig op het gebied van mantelzorg. Het uitgangspunt van beide trainers is dat familieopstellingen kunnen zorgen dat liefde en energie weer gaan stromen. Dat vergroot de kracht van families en ook je levenskracht.

Aanmelden
De workshop is voor mantelzorgers en vindt plaats op 13 maart, van 9.30 – 16.00 uur bij Delft voor Elkaar, van Bleyswijckstraat 91. Eigen bijdrage is 3,50 euro. Doe ook mee meld je aan via Delft voor Elkaar: adminstratie@delftvoorelkaar.nl onder vermelding van opstellingen 13-3-19 met je naam en contactgegevens. Bellen kan ook: 015-7600200.