Kinderen, geraakt door kanker, zijn welkom bij Villa Debora

DELFT - Wil jij andere kinderen ontmoeten die ook geraakt zijn door kanker? Ben jij tussen de 4 en 12 jaar? Hou je van knutselen en spelletjes doen? Wil je soms praten over kanker, maar soms ook helemaal niet?

Dan ben je van harte welkom bij Villa Debora, de club voor kinderen geraakt door kanker: omdat jezelf / één van je ouders / een familielid of een ander dierbaar persoon kanker heeft (gehad). Iedere eerste woensdagmiddag van de maand komen we van 15.00 – 16.30 uur samen om elkaar te ontmoeten. Villa Debora is vooral gezellig en ontspannen. Voor (groot)ouders/verzorger(s) is gedurende de bijeenkomst mogelijkheid om een kopje koffie of thee te drinken met onze gastvrouwen en hun verhaal te delen in de huiskamer.

Programma en data
Iedere kinderbijeenkomst is georganiseerd rondom een thema en een vraag: we lezen een verhaal, we doen een spel en we gaan creatief aan de slag. Plezier hebben en spelletjes doen is belangrijk. We passen onze activiteiten aan, aan de kinderen zelf en hun leeftijden. Iedere eerste woensdag van de maand van 15.00-16.30 uur, met uitzondering van augustus, dan is er geen Villa Debora i.v.m. de zomervakantie

Wie
De kindergroep wordt begeleid door 3 vrijwilligers met een professionele achtergrond in jeugdzorg en onderwijs. Pauline Stadhouders heeft haar eigen praktijk, De Levensboom Delft, en is care consulent voor mensen met kanker. Zij is betrokken geweest bij Scarabee Kids van het inloophuis in Leiden en zet zich in om de kinderbijeenkomsten in Villa Debora op te zetten. Marije Thepass heeft een eigen Coachingspraktijk Natuurlijk Bewegen voor kindercoaching te Delft. Zij is werkzaam in het onderwijs als leerkracht. Karin Vader was tot voor kort werkzaam in het onderwijs als leerkracht en verzorgt leerlingbegeleiding. Zij is kindercoach en heeft een eigen praktijk De Kleine Klas. De gastvrouwen Mirjam Groninger en Lia Holierhoek zijn al meerdere jaren gastvrouw bij het inloophuis Debora, en bieden de (groot)ouders/verzorger(s) de mogelijkheid tot een ontmoeting met elkaar in de huiskamer gedurende de kinderbijeenkomsten.

Aanmelding is gewenst. Ingrid Arkesteijn, coördinator: 015-2572767. Inschrijven@inloophuisdebora.nl
Het adres van Inloophuis Debora: Aart van der Leeuwlaan 9, 2624 PK Delft, www.inloophuisdebora.nl
Informatie over het programma en inhoud van Villa Debora: Pauline Stadhouders, Tel: 06 – 25435368
info@delevensboomdelft.nl

De bijeenkomsten van Villa Debora zijn gratis te bezoeken!