Brenda Kooy van Bamos ging de (Delftse) uitdaging aan en gaf een workshop
Brenda Kooy van Bamos ging de (Delftse) uitdaging aan en gaf een workshop Foto:

Goed bezochte workshop 'Hoe verleid ik een bedrijf?'

DELFT - Heb je ook zo'n behoefte aan een bestuurslid, kennis op het gebied van ICT, naamsbekendheid, een organisatietalent, relatiegeschenken, meubels, laptops, printers, vrijwilligers?

Hoe verleid je een bedrijf om met gesloten beurs jouw stichting of vereniging verder te helpen? Vaak worden bedrijven overvallen met sponsorverzoeken. Bij de Delftse Uitdaging denken we graag mee in andere mogelijkheden. We dagen het hele jaar bedrijven en grote maatschappelijke organisaties uit om onder andere mankracht, spullen, kennis, ruimte ter beschikking te stellen in ruil voor een originele tegenprestatie.

Workshop
Brenda Kooy van Bamos hebben we uitgedaagd om een workshop 'Hoe verleid ik een bedrijf?' te geven aan Verenigingen en Stichtingen op donderdag 21 februari jl. ter voorbereiding op onze Beursvloer op 9 april a.s. En als er behoefte is organiseren we dat in maart wellicht weer! De
Stichting Welzijn Midden-Delfland heeft ons gastvrij ruimte en enkele versnaperingen ter beschikking gesteld. Het was een actieve avond met allerlei leuke tips om bedrijven te verleiden!
Beursvloer
En DOEN kan zeker op onze Beursvloer op dinsdag 9 april a.s. van 17.00-21.00 uur in de prachtige ruimte van Perspektief! En natuurlijk zijn bedrijven van harte welkom om verleid te worden. Dus:
- Wil je maatschappelijk betrokken zijn op een simpele, tijdbesparende en effectieve manier?
- Wil je graag verrast worden?
Dan hebben wij een ideale en ideƫle oplossing voor je! Je kunt veel meer bieden dan geld alleen. Denk aan kennis, de ruimte in jouw gebouw, de mankracht, de afgeschreven spullen. Wij geloven in win-win: Iedereen die iets nodig heeft, heeft ook wat te bieden. hoe leuk is het dan als je in ruil voor jouw aanbod iets origineels van een vereniging of stichting terugkrijgt. En tegelijkertijd zichtbaar bent in Delft en Midden-Delfland! Kom je ook verrassend anders handelen en veel leuke, betrokken mensen
ontmoeten? www.beursvloerdelft.nl