Gregory Foster van Fostair bij een nieuw bestickerde bus
Gregory Foster van Fostair bij een nieuw bestickerde bus Foto:

Fostair is blij met Rodi Design & Print

DELFGAUW - Gregory Foster van Fostair, de specialist in ventilatiesystemen gevestigd aan de Groothandelsweg 11 in Delfgauw, is blij met de expertise en daadkracht van Rodi Design & Print.

"De klus, er moesten twee grote bussen: een Renault en een Ford, worden bestickerd, is naar behoren en volgens opdracht uitgevoerd. Het is al de tweede keer dat ik met ze in zee ben gegaan en wederom naar volle tevredenheid. De offerte had ik snel in de bus, ook prijstechnisch bleken ze een interessante optie. Daarbij komt ook nog eens dat ik voor dit soort opdrachten liever bij een bedrijf in de buurt aanklop. Qua afspraken, korte lijnen, en de gunfactor. Ik vind dat regiogenoten elkaar een beetje moeten steunen."

Totaalplaatje
Fostair verzorgt de complete installatie van ventilatiesystemen.
"We hebben 700 m2 magazijnruimte en verzorgen het totaalplaatje: levering, advisering, montage en after service. We zitten al vanaf 2002 op de huidige locatie en het personeel beslaat 12 man: drie op kantoor en negen in de buitendienst. We doen voornamelijk utiliteitsbouw. Van woningen (incidenteel) tot kantoren tot hotels. Voornamelijk grootschalige projecten, die zo'n drie tot zes maanden in beslag nemen. Zoals laatst kantoren in het Oyster-gebouw van het Reactor Instituut Delft, onderdeel van de TU Delft."

Feestcafé
Ook aan bijzondere opdrachten geen gebrek bij Fostair. "We hebben in Amsterdam aan de Lange Leidse Dwarsstraat de ventilatie en de koeling verzorgd voor feestcafé 't Lammetje van Lil' Kleine."

Fostair
Groothandelsweg 11, Delfgauw
Telnr. 015-3808111
Mail: info@fostair.nl
www.fostair.nl