DELFT – Woensdag 20 maart begint aan de Van Adrichemstraat 277 om 20.00 uur een kosteloze serie van vier themaontmoetingen over zelfbewust zijn.

De vragen 'Wie ben ik' en 'Wie wil ik zijn?' houden veel mensen bezig. Helaas kijken mensen niet altijd op een vrolijk stemmende manier naar zichzelf: lichaamsgewicht en uiterlijk kunnen een worsteling zijn, een op de zeven mensen heeft burn-outklachten en een derde gaat met tegenzin naar zijn werk.

Groei
De themaontmoetingen Zelfbewust zijn gaan over persoonlijke groei en waren in 2017 en 2018 een succes. Reden genoeg er ook dit jaar mee door te gaan.
Voor meer informatie en inschrijven: www.vindhetantwoordinjezelf.nl.

Zingeving
Vindhetantwoordinjezelf.nl is een initiatief van het Apostolisch Genootschap. Deze religieus-humanistische levensbeschouwing is er voor iedereen die bewust met zingeving bezig wil zijn.

Gelijkwaardig
Apostolischen geloven dat al het leven voortkomt uit één oorsprong en dat mensen gelijkwaardig zijn. En dat mensen de verantwoordelijkheid hebben zorgvuldig om te gaan met elkaar en de wereld. De organisatie telt in Nederland ongeveer 15.000 leden verspreid over 69 gemeenschappen. Zie ook www.apgen.nl.