Het is feest op alle vestigingen van Up Kinderopvang in Delft!
Het is feest op alle vestigingen van Up Kinderopvang in Delft! Foto:

Up Kinderopvang: nieuwe naam, vertrouwd adres!

YPENBURG- Maandag 4 maart is het feest! Alle vestigingen van Stichting Rijswijkse Kinderopvang in Delft heten voortaan Up Kinderopvang.

De nieuwe naam en uitstraling laten beter zien wat Up belangrijk vindt en wat ouders kunnen verwachten. De gezelligheid, vertrouwdheid en de medewerkers zijn onveranderd! Om dit te vieren is er de hele week in alle vestigingen van Up een programma met extra feestelijke activiteiten. Binnen het thema 'Tour de Talent' worden de kinderen van de buitenschoolse opvang echte wetenschappers. Kinderen van 0 tot 4 jaar ontdekken wat ze zelf kunnen met het thema 'Dit is wat ik kan!'.
Iedereen is welkom bij Up! Alle soorten kinderopvang, altijd in de buurt en voor alle kinderen. In Delft is dit de buitenschoolse opvang in basisschool Het Mozaïek Hof van Delft, Het Mozaïek Voordijkshoorn en in De Eglantier Tanthof. Up doet er alles aan om elke dag bijzonder te maken. Kinderen leren spelenderwijs nieuwe skills en ontwikkelen onverwachte talenten. Ze maken nieuwe vriendjes en hebben plezier.
Nieuw bij Up is het activiteitenprogramma 'Up actief' met inspirerende thema's en activiteiten die goed passen bij de belevingswereld van kinderen. Unieke activiteiten die volop ruimte bieden aan ontwikkeling en speelplezier; creatief, sport en spel, media, dans en theater, koken en voeding, muziek, natuur, techniek en wetenschap. Up actief is voor alle leeftijden, dus ook voor de allerkleinsten. De feestweek is meteen de aftrap voor Up actief.
Up werkt samen met ouders, scholen en organisaties in de wijk, dicht bij de leefwereld van kinderen. Vanuit een sterke maatschappelijke betrokkenheid. De samenwerking met het onderwijs staat garant voor een mooie doorlopende ontwikkelingslijn van 0 tot 13 jaar. Up Kinderopvang heeft meer dan 20 vestigingen, waarvan 3 in Delft. Up werkt samen met drie Delftse basisscholen. Er is altijd een Up in de buurt. Up staat garant voor kinderopvang,