Goed basisonderwijs is te verkrijgen in Schipluiden!
Goed basisonderwijs is te verkrijgen in Schipluiden! Foto:

Goed onderwijs zonder wachtlijst om de hoek verkrijgbaar

SCHIPLUIDEN - Zaterdagochtend 9 maart staan de deuren van de basisscholen in Schipluiden wijd open tussen 10.00 uur en 12.00 uur voor nieuwe leerlingen uit Schipluiden en omstreken.

In Den Hoorn kunnen de scholen de toestroom van nieuwe leerlingen nauwelijks aan. Een spoedige oplossing is nu nog niet bekend. Voor jonge ouders breekt een onzekere tijd aan met de vraag of hun kind bij zowel de kinderopvang als het basisonderwijs een plaats toebedeeld gaat krijgen. Deze onzekerheid is niet nodig, omdat Schipluiden, de buurtgemeente 'om de hoek' alles in huis heeft om jonge leerlingen te plaatsen.

Eigentijds
Onder de rook van Delft en Den Hoorn bieden de Jozefschool en De Ark prima eigentijds en kwalitatief hoogwaardig basisonderwijs op prachtige locaties. De samenwerking tussen scholen en kinderopvang is goed en persoonlijk door de gehanteerde korte lijnen. Een gemoedelijke dorpse sfeer als tegenhanger voor de hectiek in Den Hoorn en Delft. Onderwijs wat voelt als een warme deken. Waarbij iedere leerling wordt gezien, opgemerkt. Scholen met als slogan: 'Geïnspireerd bouwen aan een vredelievende wereld door respect en verbinden in vertrouwen'.

Proeven
Kom de sfeer vrijblijvend proeven en laat u informeren op de beide scholen alwaar ook de kinderopvang aanwezig is.

Adressen
De Sint Jozefschool is gevestigd aan het Schoolplein 2 en De Ark aan het Maartenregtsplein 15 in Schipluiden. Pas op: eenmaal een kijkje genomen in Schipluiden maakt dat er geen weg meer terug is. We heten u van harte welkom op onze Open Dag!