Michiel Draaisma voor zijn professioneel bestickerde pand (Foto: Bram Rontberg jr.)
Michiel Draaisma voor zijn professioneel bestickerde pand (Foto: Bram Rontberg jr.) Foto:

Draaisma Schildersbedrijf:
blij met Rodi Sign & Print

RIJSWIJK - Het zijn spannende tijden voor erkend vakschildersbedrijf Draaisma. Want nog even en eigenaar Michiel Draaisma opent zijn nieuwe bedrijfspand aan de rand van RijswijkBuiten, op het jonge bedrijventerrein Comphaan.

"Ik verwacht half maart, uiterlijk begin april te verhuizen. Het is een grote vooruitgang. Van een garagebox met een kantoor aan huis tot een bedrijfspand van 110 m2, inclusief kantoor, kantine en opslagruimte. Een nieuw begin! Mijn medevakgenoot Jordy, de andere ZZP-ers die regelmatig voor ons werken en ik staan te popelen. Om het pand een nog mooiere uitstraling te laten krijgen heb ik Rodi Sign & Print de opdracht gegeven enkele deuren en ramen te bestickeren.
Het resultaat? Gewoon prachtig! Ik ben er heel trots op. Het is goede reclame voor mijn bedrijf, zeer professioneel gedaan. Ik ben dan ook zeer tevreden over de samenwerking met Rodi Sign & Print. Het zijn duidelijk mensen die hun vak verstaan."
Opdrachten
Jaimy van Rodi Sign & Print: "Het was een leuk klusje om te doen. We hebben er daar al een aantal gedaan en we moeten er staan nog een aantal opdrachten op de rol. Veel klanten van ons hebben een bedrijfspand op dat nieuwe terrein. Het is uitdagend om dit soort panden meer 'smoel' te geven met onze bestickering."

Specialisme
Draaisma Schildersbedrijf is voornamelijk gespecialiseerd in binnen- en buitenschilderwerk, wandafwerking en divers spuittechnieken (lak en latex). Draaisma staat voor vakmanschap en voor kwaliteit van schilderwerk met een lange levensduur. "Desgevraagd geven wij u kleur- en onderhoudsadvies. Neem vrijblijvend contact met ons op voor een prijsopgave."

Tel.: 06-23617232
E-mail: info@draaisma-schildersbedrijf.nl