Dave van de Spare Rib Line zoekt o.a. bezorgers. Zijn zoon Olivier is nog iets te jong.. (Foto: Koos Bommelé)
Dave van de Spare Rib Line zoekt o.a. bezorgers. Zijn zoon Olivier is nog iets te jong.. (Foto: Koos Bommelé) Foto: KOOS BOMMELE

Spare Rib Line zoekt verse krachten!

DELFT - De Spare Rib Line aan de Hugo de Grootstraat 96 is al meer dan 25 jaar een begrip in Delft.

Elke klant van de Spare Rib Line loopt weg met de kakelverse, zelf bereide producten van Dave. Daar hebben ze zelfs een iets langere wachttijd voor over. Maar Dave zou Dave niet zijn als hij niet ook zijn bestellingen punctueel en op de beloofde tijd zou bezorgen. Dus, om eventuele teleurstellingen in de nabije toekomst voor te zijn, is hij op zoek naar extra mankracht.

Personeel
Om elke keer weer dezelfde, zo geroemde kwaliteit te kunnen blijven leveren, hengelt eigenaar Dave te Dorsthorst naar meer personeel.
"Ik ben op zoek naar drie à vier nieuwe gezichten (m/v). Het liefst in de leeftijd van 15 t/m 20 jaar. Iemand die de telefoon bemant en de bestellingen opneemt, iemand die een deel van de keuken voor zijn/haar rekening neemt, bestellingen klaarmaken, bezorgers, zowel op de fiets als op de bromfiets; let op bromfietscertificaat! en afwassers. Maar, op voorhand even een goedbedoelde tip voor degenen die willen solliciteren: bij mij is het niet stil zitten en wachten op een klusje. Nee, iedereen wordt geacht de mouwen uit de handen te steken daar waar nodig. Ik eis wel betrokkenheid en inzet van mijn team.
Wij zijn van woensdag tot en met zondag open, van 16.00 uur tot 21.00 uur. Alles, de lekkerste spare-ribs en kipgerechten, bereiden we in onze eigen keuken. Ook de bekende vierkante gebakken aardappeltjes, zelfs de kruidenboter, de heerlijke sauzen, marinades én de salades. Het zonnetje breekt door, dus haal de BBQ alvast maar tevoorschijn, de voorgegaarde spare-ribs hebben wij in huis!"
Bestellen voor particulieren en/of bedrijven kan telefonisch:
(015) 212 48 20 of via de site:
www.spareriblinedelft.nl