Sleutelspecialist Delft zorgt voor een veilige woning (Foto: Koos Bommelé)
Sleutelspecialist Delft zorgt voor een veilige woning (Foto: Koos Bommelé) Foto: KOOS BOMMELE

Met Sleutelspecialist Delft woon je veiliger

DELFT - Op het nieuwe adres, Choorstraat 53 in Delft, zijn de mannen van Sleutelspecialist Delft al aardig gewend.

Sleutelspecialist Delft is hèt adres voor al uw hang- en sluitwerk volgens het Politie Keurmerk Veilig Wonen, voor kluizen en brandkasten, en voor de beveiliging van uw woning of bedrijfspand.
Jeroen: "We hebben veel sleutels, sloten en cilinders, ook elektronische, op voorraad en kunnen dus snel leveren. Zijn er problemen met je sloten, of wil je ze vervangen, maak dan even een foto en breng die langs in de winkel. Dan kunnen we makkelijker bepalen wat er moet gebeuren."
De nieuwste ontwikkelingen op dit gebied zijn van het merk Evva.
"Een technologische ontwikkeling waarbij je met de smartphone zelf, of iemand anders met een code uit een smartphone-bericht jouw slot kan openen."
Chipolo
Een ander handigheidje voor de 'heb', is Chipolo. Een cadeautje als je vaak iets kwijt bent. Chipolo vindt alles wat u kwijt kunt zijn. Ben je altijd op zoek naar je sleutels, portemonnee, tas of smartphone? Met de DOM Chipolo Bluetooth sleutelvinder zijn deze situaties verleden tijd! Gebruik de Chipolo sleutelhanger aan je sleutelbos, tas of portemonnee, en lokaliseer je zoekgeraakte spullen via de gratis Chipolo-app. De app onthoudt ook waar en wanneer u de spullen voor het laatst had! "Dus kom langs in de winkel voor een korte demonstratie, handig toch?
Verder hebben we ook sleutelkluisjes een met hoog beveiligingsniveau, SKG Keurmerk, voor bij de deur. De beste manier om veilig sleutels en toegangskaarten te delen! Vooral handig voor zorgverleners die bij ouderen of zieken makkelijk toegang moeten kunnen krijgen."

Zie: www.sleutelspecialistdelft.nl.