Angelique, het gezicht van Angie's Juice Bar (Foto: Koos Bommelé)
Angelique, het gezicht van Angie's Juice Bar (Foto: Koos Bommelé) Foto: KOOS BOMMELE

Angie's Juicebar unieke aanwinst voor Delft

DELFT – Gezondheid is 'hot'. Om gezond te worden en/of te blijven kun je natuurlijk een vitaminepilletje slikken. Maar veel leuker is het om eens een echt vers sapje te gaan drinken. Daarvoor kun je sinds vorige maand terecht bij Angie's Juicebar.

Met een passie voor een gezonde levensstijl en het maken van smoothies en sapjes op feesten en partijen heeft Angelique van een goedbetaalde baan de overstap gemaakt naar een eigen sapjesbar om dagelijks met haar passie bezig te kunnen zijn.
Een bewuste keus. Wie de Delftse met zichtbaar veel plezier ziet ronddartelen in haar eigen nieuwe Angie's Juicebar weet dat ze de juiste keuze heeft gemaakt. Met speels gemak staat ze zelf 'live' achter de bar de blender of de slowjuicer te bedienen om voor haar klanten 'on-the-spot' en dus vers een smoothie of een slow-juice te bereiden.
De smoothies zijn zeer vezelrijk en de koudgeperste slow-juices bulken van de smaak en de vitamines. De ingrediënten zijn zeer divers: bleekselderij, gember, biet, kurkuma, venkel, appel, sinaasappel, mango, papaja, kokos, amandel, om er een paar te noemen. En de menukaart vermeldt nog meer bijzondere dingen: Healthy Bites, Healthy Bowls of Booster Shotjes van onder meer Tarwegras.
"We verkopen niet alleen vers gemaakte sappen, mensen komen ook om te lunchen", vertelt de 43-jarige van oorsprong Surinaamse, "Dat kan een bowl zijn met veel fruit en anti-oxidanten, maar we hebben ook allerlei soorten broodjes en niet te vergeten de vegan taartjes, suiker- en lactosevrij, en vegan tosti's. En uiteraard kan men bij ons ook terecht voor thee en koffie in allerhande variaties."
Angie's Juice Bar is gevestigd aan de Choorstraat 7. Open: woensdag tot en met vrijdag van 09:00 tot 17:30 uur, op zaterdag van 10:00 tot 17:00 en op zondag van 11:30 tot 17:00 uur. Meer informatie op Facebook.