Kledingbank 'De Buurvrouw'

DELFT - Iedereen kent wel de Voedselbank. Maar wist u dat er in Delft ook een kledingbank gevestigd is?

Kledingbank 'De Buurvrouw' in Delft zamelt tweedehands kleding in en verdeelt die onder inwoners van onder meer Pijnacker-Nootdorp en Delft met een minimuminkomen.

Heeft u nog kleding die u niet meer draagt? Breng het dan naar de kledingbank. Alle kleding wordt eerst gesorteerd, gecontroleerd en gewassen. Alleen goed uitziende kleding komt in de winkel terecht. De vrijwilligers zorgen ervoor dat de winkel er tip top uitziet. Dit mooie initiatief is vier jaar geleden ontstaan. Inmiddels zijn er al 1200 kledingpakketten uitgegeven.
Doordeweeks is de kledingbank aan de Ternatestraat 113 alleen voor cliënten open! Maandag: 10.00 uur -14.00 uur. Woensdag: 10.00 uur -1400 uur. Vrijdag: 10.00 uur -14.00 uur. Elke laatste zaterdag van de maand is er een verkoop voor iedereen van 12.00 uur-16.00 uur. Wij kunnen uw steun goed gebruiken! De continuïteit én de kwaliteit van De Kledingbank Delft garanderen kost geld. Daarom vragen wij financiële steun. Een deel van wat nodig is financieren we uit eigen middelen, maar dat is niet voldoende. De steun van donateurs is hard nodig. Maak uw donatie over naar: NL52 RABO 0154 8879 43 t.n.v. Kledingbank de Buurvrouw. www.kledingbankdebuurvrouwdelft.nl/