Belisol is specialist in deuren en ramen
Belisol is specialist in deuren en ramen Foto:

Belisol voor ál uw ramen en deuren

WATERINGEN – De economie trekt aan en de portemonnee is wat voller. Een mooi moment om eens te kijken naar het vervangen van het kozijnwerk in en om het huis. Voor advies ga je dan naar Belisol, de specialist in de regio op het gebied van ramen en deuren.

Belisol in Wateringen is marktleider van Den Haag en omstreken op het gebied van ramen en deuren in hout, kunststof of aluminium. Het bedrijf is gespecialiseerd in renovaties en doet af en toe ook nieuwbouw. "Wij kijken altijd heel uitdrukkelijk naar het complete beeld", weet Rick Grimbergen. "Bij het herstellen van een woning is het belangrijk om je bewust te zijn van de oorspronkelijke staat. De details moeten aansluiten bij het gevelbeeld en eigenlijk bij het gehele straatbeeld. We kijken goed naar de uitstraling, naar het effect op het complete plaatje", aldus de Wateringse filiaalmanager.
Belisol bedient voornamelijk particulieren. Dat doet het kennelijk goed, gezien de eigen verbouwing die op stapel staat: de uitbreiding op en inrichting van de eerste etage.

Duurzaamheid
Het van oorsprong Belgische bedrijf ziet langzaam een verschuiving in de markt. "Jarenlang was kunststof het meest gevraagd. Logisch, want dat is goeddeels onderhoudsvrij", meent Grimbergen. "Maar de laatste maanden zien we dat de vraag naar hout en aluminium groeit. Kennelijk heeft de consument meer geld over voor kwaliteit en duurzaamheid en voor de lange termijn is dat zeker een goede keus", aldus de Wateringer.
Belisol is te vinden aan de Stoelmatter 32 in Wateringen (naast Wateringse Veld). Telefoon: 0174-527080. De openingstijden zijn: maandag tot en met vrijdag van 09.00 uur tot 17.00 uur en op zaterdag van 10.00 uur tot 16.00 uur. Voor meer informatie over het bedrijf en de diverse producten zie: www.belisol.nl/showroom/den-haag.