Evita en Gelske zelf op de rode catwalkloper tijdens een eerdere modeshow bij De Hippe Engel
Evita en Gelske zelf op de rode catwalkloper tijdens een eerdere modeshow bij De Hippe Engel Foto:

'Catwalk' eens binnen bij De Hippe Engel!

SCHIPLUIDEN – Gelske en Evita hebben er zin in! Op zaterdag 16 maart kan iedereen komen genieten van een heuse, intieme modeshow in de vestiging van De Hippe Engel aan de Keenenburgweg 3 te Schipluiden.

Evita blikt alvast vooruit: "Belangstellenden kunnen vanaf 19.00 uur binnen lopen. De show begint om 20.00 uur. Er staat een hapje en een drankje en natuurlijk zijn alle getoonde kledingitems na afloop van de show te koop. Vandaar ook dat we het niet zo nauw nemen met de sluitingstijd en gewoon lekker langer open blijven tot 23.00 uur.
De show, waarin 6 bevriende modellen zullen paraderen over de catwalk, is heel divers, voor een brede doelgroep. In een half uur komt alles langs: voor elke leeftijd, type en confectiemaat. En, heel belangrijk, het is allemaal kleding met een goed verhaal, op duurzame wijze gefabriceerd. Dus aan het einde van de avond ga je met een 'tasje vol goed gevoel' naar huis.

Nieuwe collectie
Kom de nieuwe collectie checken van merken zoals Modström, Moscow, Alchemist, FiveUnits, Armed Angels, Dante6 en ons jeansmerk Kings of Indigo, de heerlijk zittende spijkerbroek voor elke vrouwelijk vorm denkbaar. En voor aan de voeten de prachtige designsneakers van het Deense merk Woden. Iedereen is welkom: van buurvrouw tot vriendin en van dochter tot tante. The more the merrier! Kleding voor modebewuste vrouwen die iets aparts, moois en duurzaams zoeken. Laat je adviseren en inspireren, zodat je de fris en fruitig de lente instapt. Neem een voorschot op heerlijk buiten met onze nieuwe collectie topitems!

Bewust
Want, en dat wil Evita benadrukken 'de wereld is groot, maar je eigen omgeving is klein'. Leef bewust met aandacht voor elkaar. Probeer ook 'bewust' lokaal te shoppen. "Online shoppen is niet meer uit te bannen, maar kijk eens verder dan je modeneus lang is. Dichterbij dan je denkt is vaak iets te vinden waar niet heel de wereld in loopt.
Ga dus voor unieke items, met zorg en aandacht gemaakt. Geen kinderarbeidmode, maar mode gemaakt van duurzame grondstoffen. Milieuvriendelijk (Organic), gemaakt onder eerlijke omstandigheden (Fairtrade), dichtbij huis geproduceerd (Local), geen dierlijke materialen (Vegan), een transparant productieproces, met aandacht voor vakmanschap (Handmade), gemaakt van hergebruikte materialen (Recycled en Reused)."

Zomermode
Alvast voor in je agenda: 25 mei, modeshow in de vestiging Den Hoorn, Hof van Delftstraat 1A. "Dan kun je alvast de zomermode komen proeven."