Powerwalken in Den Hoorn

DEN HOORN - Wandelen in de buitenlucht aan het begin van de dag of vroeg in de avond geeft iedereen energie voor de rest van de dag en een heerlijke nachtrust.

Door het tempo van het wandelen iets te verhogen tijdens de wandeling en ook tussendoor nog oefeningen te doen, wordt het echt sporten. Zo is Powerwalken ook als sport ontstaan. In groepen tot maximaal 20 personen wordt gesport onder leiding van een gekwalificeerde sportinstructeur.

Variatie
De instructeur zorgt voor de variatie in de af te leggen route en geeft duidelijke aanwijzingen zodat tijdens de oefeningen geen blessures ontstaan.

Proeflessen
In verschillende plaatsen in de regio zijn Powerwalk instructeurs actief. Proeflessen zijn gratis en geheel vrijblijvend. Interesse in een proefles? Kijk dan op internet naar www.powerwalkingclub.com

Locatie
In Den Hoorn kan op maandagavond om 19.00 en 20.15 uur, woensdagavond 19.00 uur (vanaf 1 maart 2019) en vrijdagochtend om 9.00 uur worden gestart vanuit de locatie van Kunst & Cultuur aan Hof van Delftstraat 33b in Den Hoorn.

Wim Raateland: "Powerwalking is fit en fun! Voor een betere gezondheid, conditie en afvallen. All it takes is the first step!"