Rise of the Wood, winnaar van de Peter Tetteroo Bokaal 2018 (Foto: Koos Bommelé)
Rise of the Wood, winnaar van de Peter Tetteroo Bokaal 2018 (Foto: Koos Bommelé) Foto: KOOS BOMMELE

Inschrijven voor Peter Tetteroo Bokaal

DELFT - Dit jaar vindt de 28e editie van het Westerpopfestival plaats op vrijdag 19 en zaterdag 20 juli. Het festival werd vorig jaar door ruim 15.000 bezoekers bezocht.

De inschrijving voor de Peter Tetteroo Bokaal 2019, de regionale popprijs voor aanstormend talent, is geopend en sluit op vrijdag 1 maart! Acts en bands uit de regio midden-Delfland en Delft e.o, kunnen tot die datum inschrijven.

Digitaal
Door het inschrijven middels het digitale inschrijfformulier op de website van het festival is deelname in een wip, een investering van vijf minuten, geregeld.

Voorronde
De inschrijvende bands en acts maken dan kans op een optreden tijdens de voorronden die op 23 maart, 6 april en 20 april zullen plaatsvinden in Muziekcafé STECK aan de Kromstraat 25 te Delft
Finale
De finale van de Peter Tetteroo Bokaal 2019 zal plaatsvinden op de eerste dag van het Westerpopfestival op vrijdag 19 juli. Op die dag zullen drie finalisten optreden.

Repertoire
Delftse en regionale Bands/DJ's/singer-songwriters in alle populaire muziekstijlen, die het grootste gedeelte van hun repertoire eigen werk spelen, worden vanaf nu uitgenodigd om in te schrijven!

Regio
Bands of muzikanten uit de regio (postcodes 2611 t/m 2680) ook die al eens eerder hebben meegedaan, kunnen inschrijven. De inschrijving voor de voorronden en deze regionale popavond loopt tot 1 maart 2019.

Inschrijvingen op of na vrijdag 1 maart worden niet meer behandeld!! Bands en acts krijgen voor 7 maart bericht. Middels e-mail inschrijven kan via www.westerpop.nl