Bij Kippie Delft hebben ze veel lekkers om van te smullen (Foto: Koos Bommelé)
Bij Kippie Delft hebben ze veel lekkers om van te smullen (Foto: Koos Bommelé) Foto: KOOS BOMMELE

Kippie Delft heeft veel lekkers in de aanbieding

DELFT - Kippie Delft. Je zou bijna kunnen zeggen: 'Wie heeft er op een verjaardag of een andere (familie)bijeenkomst niet een keer van geproefd?'

Uitbater John van Steenderen heeft veel lekkers in de aanbieding in zijn winkel in Winkelcentrum De Hoven Passage aan de Martinus Nijhofflaan 32. De grill- en maaltijdenwinkel wordt druk bezocht.
Kippie Delft staat bekend om de heerlijke vers belegde broodjes en het succesnummer, de verschillende Kippiepannen. Makkelijk te bestellen via de webshop of af te halen in de winkel.

Veel keus
John en zijn team hebben maar liefst 33 soorten Kippiepan 'op voorraad'. Van pannen voor 4 personen tot XXL-pannen voor 30 personen. Bij uitstek geschikt voor feestjes, recepties en dergelijke. Van snackpannen tot kluifpannen en van maaltijdpan tot spare-ribpan. Kortom: voor elke lekkere trek! En wat te denken van de Kippiebox tapas? Ook niet te versmaden. Net als de overige producten die Kippie Delft kan leveren, partyschotels voor in de magnetron of de oven en stokbroodjes kip.

Werking
De Kippiepan is een pan die aangesloten kan worden op netstroom om de inhoud op te warmen. Er zijn verschillende varianten verkrijgbaar via onze webshop en in al onze winkels. Voor de elektrische pannen wordt borg betaald, maar klanten kunnen er ook voor kiezen om de pan thuis te houden voor dat bedrag. De Kippiepannen zijn makkelijk in gebruik en de houdbaarheid is maar liefst 4 dagen vanaf het moment van levering/afhalen.
John: "Al onze producten worden vers gegrild en bereid in de winkels. Hierdoor kun je de producten goed bewaren om ze later op te eten. Onze actie van de week? Drie gehaktballen voor drie euro!"