Zo sportief zag het IHE Delft Team er vorig jaar uit!
Zo sportief zag het IHE Delft Team er vorig jaar uit! Foto:

IHE Delft spint voor Sophia Kinderziekenhuis

DELFT - Het IHE team Delft doet al voor de tiende keer mee aan de spinning marathon voor het Sophia Kinderziekenhuis in Rotterdam. Teamcaptain Vera roept een ieder op om te sponsoren.

Vera Schouten:
"Mijn zus en inmiddels overleden zwager hebben 25 jaar liefdadigheidswerk gedaan voor het Sophia Kinderziekenhuis met betrekking tot deze marathon. De spinning marathon neemt een heel weekend in beslag, met drie tijdsblokken per dag, twee dagen lang: zaterdag 16 en zondag 17 februari. Ze vroegen mij een keer mee te doen. Op mijn beurt besloot ik om collega's te vragen mee te doen.

Teamcaptain
Ik wierp me meteen op als teamcaptain en zat de mensen achter hun sportieve broek om zo veel mogelijk geld op te halen. Dit wordt gebruikt voor research en leuke activiteiten voor zieke kinderen. Iedereen is een beetje blasé wat goede doelen aangaat, maar dit is een waar spektakel. Het geld dat gedoneerd en gesponsord wordt door vrienden, familieleden, kennissen wordt dit keer niet besteed aan kindjes met kanker, wat op zich afschuwelijk is natuurlijk, maar aan research voor kindjes met allerlei andere ziektes en aandoeningen. Deze keer wordt geld opgehaald om zieke kinderen onder begeleiding te laten sporten.

Spektakel
Het is ook leuk om te komen kijken naar het spektakel! Wij spinnen op zaterdag 16 februari van 13.00 uur tot 16.00 uur. Maar pas op, het kan er nogal hectisch en luid aan toe gaan tijdens het spinnen, dus neem oordoppen mee. Ons team (bestaande uit Vera, Fenny, Ellen, Jan, Conny, Marcel, Charlotte, Petra, Marleen, Vanessa, Arno en Arthur) gaat heel goed en de donaties stromen binnen. Wat enorm fijn! Dank aan iedereen die gedoneerd heeft."
Via de link www.sportenvoorsophia.nl kun je het IHE Delft-team vinden.