Wandel mee
met bestuurders!

DELFT - Leon Hombergen, fractievoorzitter en lijsttrekker van de PvdA voor het Hoogheemraadschap van Delfland, maakt samen met belangstellenden op zaterdag 16 februari een tour langs de Delftse Schie en de grachten.

Hij licht daarbij watervraagstukken toe en de politieke keuzes die daarmee samenhangen. Het gaat onder meer over waterkwaliteit, waterveiligheid, de scheepvaart op de Schie en klimaatverandering.

Standpunten
Naast Leon Hombergen zijn ook andere PvdA kandidaten voor het Hoogheemraadschap, fractievoorzitter Willy Tiekstra van de Delftse Gemeenteraad en lijsttrekker Anne Koning van Provinciale Staten aanwezig. Tijdens de wandeling kunnen mensen persoonlijk kennismaken met deze politici en hun standpunten.

De wandeling start om 10.00 uur vanaf het station van Delft, binnen aan de AKO-GWK zijde. Van daaruit gaat de wandeling naar de Zuidkolk, de Schie, de grachten van Delft en als de tijd het toelaat naar het historische en ook net gerenoveerde Gemeenlandshuis van Delfland. De wandeling duurt uiterlijk tot 12.00 uur.

Aanmelden
Belangstellenden kunnen zich aanmelden via: campagne.pvdadelft@gmail.com.