Natuurontdektocht

DELFT - Wie gaat er mee? Midden in de winter op ontdekkingstocht door de Hertenkamp! Hoe overleven beestjes de kou en waar houdt de lente zich schuil?

Doe mee aan de natuurontdektocht voor de jeugd op zondag 10 februari. Start om 14:00 uur op de parkeerplaats bij de Hertenhorst, Middelweg 11, 2616LV Delft. Deelname is gratis en reserveren is niet nodig. De ontdektocht duurt ongeveer 1,5 uur. Voor meer informatie: www.ivn.nl/delft

Gratis theater voor peuters en kleuters

DEN HOORN - In de komende weken kunnen kinderen van 2,5 tot 4 jaar uit het hele Westland en Midden-Delfland gratis komen kijken naar de theatervoorstelling 'Agent en Boef' op een van de scholen van Stichting Openbaar Onderwijs Westland. Zo kunnen de kinderen alvast kennismaken met een basisschool en tegelijkertijd genieten van een prachtige voorstelling!
De theatervoorstelling is gebaseerd op de prentenboeken van Tjibbe Veldkamp en Kees de Boer waarin het hilarische duo Agent en Boef allerlei avonturen beleeft. De boeken zijn al lange tijd een groot succes en een aantal is zelfs bekroond met de Zilveren Griffel. In Den Hoorn te zien op vrijdag 22 februari 09.30 uur en 11.00 uur in Het Galjoen, Achterdijkshoorn. De voorstelling duurt ongeveer 45 minuten. Vooraf aanmelden is niet nodig.