Marcel de Letter wordt bij Wippolder opgevolgd door Ronald Hes
Marcel de Letter wordt bij Wippolder opgevolgd door Ronald Hes Foto:

Ronald Hes naar SV Wippolder

DELFT - Na een harmonieuze samenwerking van acht jaar gaan de Delftse voetbalvereniging SV Wippolder en hoofdcoach Marcel de Letter afscheid van elkaar nemen. De spelers zijn geïnformeerd dat zij bij de start van het nieuwe voetbalseizoen 2019/2020 mogen rekenen op de trainerskwaliteiten van Ronald Hes, nu nog werkzaam als hoofdcoach bij SV Den Hoorn.

"Het waren mooie jaren met Marcel en hij heeft onze club ver gebracht. Dat is nu precies de lijn die we met Ronald willen voortzetten. We gaan voortborduren op de gemaakte stappen, vooral met de vooruitgang die geboekt is vanuit onze eigen jeugd. Daarnaast is Ronald meegegeven dat we willen gaan werken aan onze grootste uitdaging de komende jaren en dat is eerste klasse gaan spelen."

Ronald is geen onbekende hier op Sportpark Pauwmolen. Hij woont, met zijn vrouw en drie kinderen, om de hoek in Delft en heeft hier zes jaar gevoetbald. In het dagelijks leven werkzaam bij Henkel, verantwoordelijk voor de kappersdivisie. We verwachten dan ook dat we samen met hem de concurrenten kunnen gaan knippen en scheren", lacht voorzitter Danny de Lee die het volste vertrouwen heeft in Ronald Hes en bezig is met een mooi afscheid voor Marcel de Letter, de man die SV Wippolder naar de tweede klasse bracht.