Voetjes van de vloer bij Cultuurlab aan de Brabantse Turfmarkt!
Voetjes van de vloer bij Cultuurlab aan de Brabantse Turfmarkt! Foto:

Veel te doen bij Cultuurlab!

DELFT - Het Cultuurlab aan de Brabantse Turfmarkt 9 staat de komende tijd bol van de activiteiten.

Zaterdag 26 januari staat er een heuse Dance Party, met een DJ en een ouderwets oplichtende dansvloer geprogrammeerd. Aanvang: 20.30 uur. Vrij toegang. Lekker dansen! Met muziek van jaren '70, '80, '90... tot nu. Vraag gerust een verzoeknummer. En ook leuk meegenomen: betaalbare drankjes. Wat wil je nog meer?

Vrijdag 1 februari is het de beurt aan Spod Music Lab. Let op: dit muzikale feestje vindt plaats bij Wolpop aan de Verwersdijk 102 in Delft. De line-up van de Delftse bands die optreden: Tom Vrolijk & The Lucky Spares, Squidzilla en Douglas Bull. Vrije toegang. Zaal open: 20.30 uur.

Zaterdag 16 februari is het tijd voor 'Jamaican Style' los gaan met de Roots Reggae Dancehall. Elke derde zaterdag van de maand. Van 20.00 tot 01.00 uur lekker je dreadlocks laten wapperen op de 'tunes' van Dready 'Rasta' Niek. Kom gezellig langs, geniet van de heerlijke Roots Rock Reggae Dub op de achtergrond, van een nice jamsessie, van een optreden van een opkomend reggaebandje of ...? Hoe dan ook: See u there! Positive vibes, One Love!

Pubquiz
Vrijdag 22 februari vindt een Pubquiz plaats bij Cultuurlab. Kom elke laatste vrijdag van de maand lekker pubquizzen. Teams (bestaande uit ongeveer 4-6 personen) krijgen een mix van vragen over sport, actualiteit, film, etc, afgewisseld met foto- en muziekvragen. Dankzij de Pubquizhost Jean Paul staat deze avond garant voor veel gezelligheid en hilariteit. Let op: een Pubquiz heeft niets te maken met IQ, maar alles met het vermogen om op het juiste moment het juiste antwoord op 'weetjes' uit het geheugen naar boven te halen.
Kijk op www.cultuurlab.nl voor alle evenementen.