Een banier van de community Delftologen hangt prominent aan het Stadhuis
Een banier van de community Delftologen hangt prominent aan het Stadhuis Foto:

Inschrijving Delftologie 2019 gestart

DELFT - De eerste editie van de cursus Delftologie is met de certificaat-uitreiking op 18 januari nog maar net afgesloten
of de tweede reeks Delftologie begint op 16 februari alweer.

Iedereen die meer wil weten over de historische ontwikkeling van Delft als stad van kennis en techniek en wil meewerken aan een duurzame Delftse toekomst kan Delftoloog worden. Inschrijven voor de cursus Delftologie 2019 staat open via www.delftologie.nl. In een serie bijeenkomsten wordt gewerkt vanuit het rijke Delftse verleden naar de toekomst. Doel van de cursus is het opleiden van
Delftologen die trots zijn op hun stad en in een community van Delftkenners aan de slag willen gaan voor een groener en duurzamer Delft. Toonaangevende sprekers prikkelen aan de hand van hun expertise en ervaring met aansprekende praktijkvoorbeelden de nieuwsgierigheid. Zij inspireren en geven een doorkijkje op de (nabije) toekomst. Wacht niet te lang want het aantal plaatsen is beperkt en de start is op 16 februari.

Community
De Stichting Delftologie wordt georganiseerd door gedreven vrijwilligers en heeft geen winstoogmerk. Met meer partnerorganisaties, donateurs en vrijwilligers die aan ons initiatief bijdragen, kunnen we meer bereiken en creƫren we een enthousiaste en actieve community voor de historie en duurzame toekomst van Delft.
Delftse organisaties en kennisinstellingen nodigen we uit bij te dragen aan de organisatie van Delftologie door partnerorganisatie te worden. Dat kan door te voorzien in een bij een thema passende locatie, sprekers, werkbezoek of excursiematerialen en door een financiƫle bijdrage. Hier staan tegenprestaties als naamsvermelding, logo-plaatsing e.d. tegenover. Donateur worden kan ook.
Meer informatie op www.delftologie.nl/word-donateur-of-partner.

(Zie ook de rubriek 'Hemd van het Lijf' in deze krant...)