Ismail Aliradja (rechts) en Robert Schaap bij de exclusieve presentatie van de nieuwe Renault Kadjar in de showroom van Autohaag Zeeuw Delft.
Ismail Aliradja (rechts) en Robert Schaap bij de exclusieve presentatie van de nieuwe Renault Kadjar in de showroom van Autohaag Zeeuw Delft.

Nieuwe Renault Kadjar: blikvanger SUV-dagen Autohaag Zeeuw Delft

DELFGAUW - Bij Renault Autohaag Zeeuw Delft vinden van donderdag 31 januari tot en met maandag 4 februari de SUV-dagen plaats, met EXTRA introductievoordeel.

In het middelpunt van de belangstelling staat de nieuwe Kadjar, de Renault-SUV met een opvallende uitstraling. Tijdens de SUV-dagen bij Autohaag Zeeuw Delft kunnen de bezoekers zich uitgebreid oriënteren op een auto voor het ruige buitenleven. En maken zij bovendien kans op een weekendje weg. Helemaal onder de indruk geraakt van de nieuwe Renault Kadjar, dan heeft u ook de mogelijkheid een weekend lang proef te rijden, inclusief een hotelovernachting voor twee personen. Meld je aan via www.autohaagzeeuw.nl/kadar voor een proefrit. "Iedere bezoeker van de SUV-dagen maakt hier kans op", zegt Ismail Aliradja.
De nieuwe Renault Kadjar heeft een vanaf prijs van 25.090 euro, inclusief 3.500 Autohaag Zeeuw introductievoordeel. Private Leasen kan vanaf 419 euro per maand, inclusief onder meer onderhoud, reparaties en banden, wegenbelasting en een all-risk verzekering,
De Renault Kadjar werd in 2015 geïntroduceerd. "Na de eerste vier succesvolle jaren, was het nu tijd voor de eerste aanpassingen", zegt verkoopadviseur Robert Schaap. "Dat betekent een vernieuwd design en nieuwe motoren voor meer rijplezier."
Het is voor iedereen aan te raden naar de speciale SUV-dagen te komen met een hapje, drankje en uitgebreide demonstraties. Ze maken dan kennis met een auto die een perfecte combinatie is van prestaties, comfort en efficiëntie. "Met een luxe uitgevoerd interieur, dat veel comfort biedt", zegt Robert. "Hierin zijn de allernieuwste materialen toegepast. Standaard vanaf de Intens-versie zijn de vernieuwde voorstoelen met verlengbare zittingen. Onder de motorkap zit een indrukwekkende nieuwe motor en er zijn een heleboel slimme veiligheidsfeatures."
Noviteiten in de nieuwe Kadjar zijn verder de handbediende airconditioning, cruisecontrol met snelheidsbegrenzer, een elektrische handrem en een instrumentenpaneel met 7-inch TFT-kleurenscherm. "De Kadjar is optioneel ook in de meest luxueuze Black Edition leverbaar", gaat collega Ismail verder. "Daarvoor zijn er de uitvoeringen Life, Zen en Intens."
De buitenkant van de nieuwe Kadjar heeft sportieve en avontuurlijke looks, een echte SUV. Het luxueuze karakter van het model wordt geaccentueerd door het front met de verchroomde details en de LED Pure Vision verlichting. Met de skidplates voor en achter en de 19-inch lichtmetalen wielen is de Kadjar klaar voor elk type terrein. De aerodynamische haaienvin-antenne op het dak geeft de auto een nóg sportiever uitstraling.
De krachtige nieuwe TCe GPF turbomotor (117 kW) met 160 pk staat garant voor snelle acceleraties en optimaal rijplezier. Leverbaar in combinatie met een handgeschakelde versnellingsbak met zes of een automatische EDC-versnellingsbak met zeven versnellingen. De TCe 140 GPF (103 kW) met dezelfde transmissies biedt het ideale compromis tussen comfort en rijplezier. De nieuwe TCe 140-/160-motor is onderworpen aan 40.000 uur intensieve tests. De Blue dCi 115 dieselmotor met overboost voor tijdelijk 4 kW extra vermogen en een 25 Nm hoger koppel tijdens de acceleratie, is de ideale motor voor het maken van lange ritten met een zo laag mogelijk verbruik.
Niet alleen in de fabriek, maar ook daar buiten is de Renault Kadjar uitgebreid getest. De SUV is gegarandeerd ook klaar voor ongebaande paden. Meer dan 150.000 kilometer op de weg, ook onder extreme omstandigheden als extreme kou, hitte, vochtigheid en onverharde wegen. Meer dan 300.000 kilometer testritten buiten de gebaande paden, onder allerlei soorten weersomstandigheden, zijn met verbluffend goed resultaat gemaakt. Ook proefrijden? Zie de website hieronder.

Renault Autohaag Zeeuw
www.autohaagzeeuw.nl/kadjar