Wie een keer een camper wil huren gaat langs bij Cor Olie Recreatie
Wie een keer een camper wil huren gaat langs bij Cor Olie Recreatie Foto:

Cor Olie is dé camperspecialist

LANSINGERLAND – Wie op vakantie gaat, wil graag comfort. Wooncomfort én slaapcomfort. Een tent is toch een beetje behelpen en een hotel kost al gauw een vermogen. Er is echter een goed alternatief. Op wielen! Al eens gedacht aan een caravan? Of nog leuker: een camper?

Cor Olie Recreatie is al ruim vijftig jaar dé regionale specialist op het gebied van kamperen. Het bedrijf is gevestigd op het industrieterrein Weg en Land in Bergschenhoek, vlakbij Rotterdam The Hague Airport. Wie zoekt naar een 'tiny house' op wielen kan daar zijn hart ophalen in de grote showroom, de moderne werkplaats of in de uitgebreide winkel.
Cor Olie heeft alle typen caravans van Sprite en Elddis en nog meer campers van Knaus en Weinsberg: buscampers, half-integraal campers en volintegraal campers. En dan ook nog in verschillende samenstellingen: met twee enkele bedden, met een Frans bed, met een dwars bed en zelfs met een vast bed in combinatie met een handig geïntegreerd hefbed voor twee personen. Wie de showroom binnenstapt loopt direct tegen het paradepaardje aan: de volintegraal Knaus Sun-i, de meest luxe liner van Knaus. Cor Olie ruimt nu de laatste 2018 modellen campers op en er staan ook verschillende aktiemodellen 2019 in de showroom.
Cor Olie heeft zich de afgelopen jaren steeds meer gespecialiseerd als camperservicebedrijf. Het bedrijf verzorgt alle voorkomende werkzaamheden rondom de camper zoals APK, Bovag-onderhoud, schadeherstel en alle op- en inbouwwerkzaamheden. De goed geoutilleerde werkplaats heeft hiervoor de beschikking over een speciale camperbrug met een hefvermogen van 6.000 kilo. Uiteraard kan men er ook terecht voor schade en onderhoud aan de caravan. Wie het eerst eens wil proberen: Cor Olie verhuurt nu ook nieuwe campers van het merk Weinsberg.