Reinier toont vol trots de uitgebreide 'showroom' van Profile van der Plank Tweewielers (Foto: Koos Bommelé)
Reinier toont vol trots de uitgebreide 'showroom' van Profile van der Plank Tweewielers (Foto: Koos Bommelé) Foto: KOOS BOMMELE

Uitbreiding Profile van der Plank tweewielers

DELFT - Bij Profile van der Plank Tweewielers & Dartshop zijn ze blij met de grote stap voorwaarts die ze hebben kunnen maken afgelopen oktober.

Reinier: "Door het winkelpand naast ons bij de huidige winkel te voegen, hebben wij de winkelruimte uitgebreid en voor de klant betekent dit nog meer fietsbeleving! We kunnen ons assortiment nu ook beter en uitgebreider presenteren. Daarnaast heeft de klant meer keuze in
accessoires en natuurlijk ook in het aantal fietsen. Ik kan nu gerust zeggen: loop even rond en kijk wat wij allemaal te bieden hebben.

Merken
De huidige merken die u bij ons tegen het 'stalen of aluminium' lijf kunt lopen, zijn: Victoria, DutchID, Gazelle, Batavus en Sparta. Door de uitbreiding in vierkante meters kunnen wij ook ons assortiment E-bikes overzichtelijk laten zien, van instapmodel tot de wat luxere elektrische variant. Wij hebben voor de klant altijd testmodellen op voorraad staan. Van elke soort elektrische fiets staat er eentje klaar om, op afspraak, een proefrit of een langere testrit mee te maken.

Opstapdag
Elke week kunt u bij ons terecht voor een zogenaamde 'Elektrische opstapdag'. De klant kan zelf kiezen wanneer hij of zij een testrit wil maken. Omdat we doorlopend aanbiedingen op accessoires hebben, is er altijd een leuke passende deal te maken. En, ook niet geheel onbelangrijk, op al onze elektrische fietsen krijgt u maar liefst 5 jaar garantie (vraag naar de voorwaarden)! Wij heten u van harte welkom in onze nog grotere winkel."

Adres:
Profile van der Plank Tweewielers & Dartshop, Papsouwselaan 135, Delft.
Telefoon: 015-2122505.