Presentatie over stress

DELFT - Ruud Langeveld van Ontmoet de voorbijganger geeft op maandagavond 28 januari van 20.00 uur tot 21.00 uur de presentatie 'Wat je allemaal niet weet over stress'.
Tijdens de bijeenkomst demonstreert hij een methode om stress binnen enkele minuten te laten verdwijnen, waarmee je in elke situatie aan de slag kunt. Tevens gaat hij in op hoe overtuigingen en gedragspatronen je optimaal kunnen ondersteunen bij de doelen die je wilt bereiken.
De presentatie vindt plaats in het Buurthuis de Vleugel (Aart van der Leeuwlaan 4 in Delft) en is gratis toegankelijk. Graag wel even van tevoren aanmelden: 06-53215740 of ontmoet@devoorbijganger.com.

Voedselbank zoekt helpende handen

Nu volop in de media: er wordt steeds meer online geshopt. Pakketbezorgers draaien overuren om alle bestellingen op tijd bezorgd te krijgen. Maar deze luxe is niet voor iedereen weggelegd, Nederland telt veel gezinnen die afhankelijk zijn van de Voedselbank. Wekelijks zorgen in onze regio zo'n 140 vrijwilligers ervoor dat 4000 voedselpakketten terecht komen bij hen die dit nodig hebben.
De voedselbank zoekt met spoed chauffeurs, coördinatoren, distributiecentrum medewerkers en inpakkers. Word onderdeel van een hecht team vrijwilligers en maak het verschil voor een ander. Niet alleen in december, maar het hele jaar rond. Kijk op de site: www.voedselbankhaaglanden.nl/vacatures voor meer informatie.

Aangepaste dienst in Bethlehemkerk

DELFT - Zondag 20 januari 2019 organiseert de interkerkelijke commissie verstandelijk gehandicapten een aangepaste dienst in de Bethlehemkerk, Floresstraat 2 te Delft. Het begint om 15.00 uur en sluit af na een kopje koffie rond 16.30 uur. Allen zijn van harte welkom!

Verkiezing Mooiste Hond van 2019 barst los!

DELFT - De Verkiezing van de Mooiste Hond van 2019 ging deze week van start. Baasjes kunnen hun hond aanmelden en maken daarmee kans op de titel 'Mooiste Hond van Delft' of misschien zelfs wel van heel Nederland. Het aanmelden van honden is mogelijk tot en met dinsdag 19 februari via de site: www.mooistehond.nl.

Vanaf 5 februari kunnen inwoners van de gemeente stemmen op de genomineerde honden, die daarmee kans maken op felbegeerde titels. De titels worden uitgereikt aan de winnaars per gemeente, provincie en natuurlijk is er een landelijke winnaar.
De finale vindt plaats tijdens het dierenfestival Animal Event op zondag 5 mei. De provinciewinnaars strijden dan tegen elkaar om de titel 'Mooiste Hond van Nederland' en worden beoordeeld door een deskundige jury.
Aan alle gemeentewinnaars wordt tijdens het evenement een certificaat uitgereikt.