Tuimeljudo bij Budo Gouweleeuw

DELFT - Budo Gouweleeuw gaat lessen tuimeljudo geven op zondagochtend. Van 10.00 uur tot 10.45 uur kunnen kleine peuters met hun ouder(s) terecht in de dojo op de Willem Bilderdijkhof 165 te Delft. Dit is een uitkomst omdat veel gezinnen in het weekend meer tijd tot hun beschikking hebben.
Tuimeljudo is bedoeld om de grove en fijne motoriek van de 2- en 3-jarigen te stimuleren en te ontwikkelen. Samen met de ouders, andere peutertjes, hun ouders en de ervaren docent van Budo Gouweleeuw spelen ze allerlei spelletjes op de zachte judomat. Een les uitproberen is gratis.
Voor meer informatie en het opgeven voor een proefles kunt u mailen naar:
info@budogouweleeuw.nl.

Film van Kim in première bij Filmhuis Lumen

DELFT - Het is zover! Na een uitverkochte zaal tijdens het korte filmprogramma Kort Delfts #2, waar de nieuwe film van Kim Schonewille in voorpremière draaide, gaat 'in limbo' nu op zondag 20 januari om 11.30 uur in première in Filmhuis Lumen. De korte film wordt vooraf geïntroduceerd en achteraf is er een Q & A. De kaartverkoop is al in volle gang. Kaarten zijn online te bestellen via: www.filmhuis-lumen.nl/film/in-limbo Na de première in Delft gaat de film op wereldtournee.