Imke Schats, haarstyliste, is sterk in persoonlijke aandacht (Foto: Koos Bommelé)
Imke Schats, haarstyliste, is sterk in persoonlijke aandacht (Foto: Koos Bommelé) Foto: KOOS BOMMELE

(Advertorial)
Imke Schats volgt haar hart en knipt weer


RIJSWIJK - Twintig jaar werkte Imke Schats als kapster, voor zij een 'uitstapje' maakte naar een kantoorbaan. Maar dat bleek toch niet de juiste keuze: "Ik ontdekte dat ik vooral het contact met klanten miste en dat haarverzorging mijn echte passie is."

En dus keerde zij terug naar haar eerste liefde: de kapsalon. Maar nu die van haarzelf. Afgelopen november begon Imke namelijk als zelfstandig hairstyliste onder de naam Pure Imke.
Imke huurt een stoel bij kapperszaak Barberella's aan de Martin Campslaan 283 in Rijswijk, net voorbij Delft-Buiten. In bijzondere gevallen en alleen op afspraak knipt Imke ook aan huis. Het tekent de onderneemster die bereid is een stapje verder te gaan voor haar klanten. De kersverse onderneemster heeft er vertrouwen in:
"Mijn kracht ligt vooral in mijn persoonlijke aandacht voor klanten. Ik ben echt in hen geïnteresseerd en wil hen graag leren kennen. Ik knip
met passie en gevoel, en stem een kapsel af op de klant, zodat dat echt bij hem of haar past."

Leuke acties
Wilt u de service en vakkundigheid van Imke ook leren kennen?
In de week van 15 januari tot eind februari heeft zij een aantal leuke acties. Zo geldt op dinsdag, woensdag en donderdag een 65+-korting. Dames knippen kost dan 15,25 euro, mannen knippen is op die dagen 14,50 euro. Wassen/knippen/föhnen kost tijdens de actieperiode slechts 28,50 euro, knippen en kleuren is 50 euro.
Verder krijgt u korting op permanenten (65 euro in plaats van 72 euro) en op balayage (55 euro in plaats van 59 euro).

Afspraak
Neem voor een afspraak contact op met Imke, rechtstreeks via tel. 06-14593834 of via kapperszaak Barberella's, 070-3932929.