Marcel Struijk (links) met compagnon en broer Friso
Marcel Struijk (links) met compagnon en broer Friso Foto: Intercomfort

Prachtige meubelen bij Intercomfort

Al meer dan 25 jaar slaagt u bij Intercomfort gegarandeerd wanneer u een comfortabele relaxfauteuil of stijlvolle bank zoekt. Eigenaar Marcel Struijk: "Wij nemen alle tijd om onze klanten persoonlijk en deskundig te adviseren."

Marcel werkt meer dan 25 jaar bij Intercomfort, een meubelzaak met een ruime showroom aan de Foreestweg in Delft. Zes jaar geleden nam hij de zaak over, samen met zijn broer Friso. "Het is een mooi en goed lopend bedrijf. We groeien bijna uit ons jasje, maar blijven hier bewust zitten. We zijn goed bereikbaar en je kunt gratis parkeren." In die vijfentwintig jaar werkte Marcel niet alleen als verkoper, maar ook als bezorger en servicemedewerker. "Ik beheers alle facetten van het vak, net als Friso trouwens. Ook onze vaste bezorgers Hans en Ruben verstaan hun vak uitstekend. Zij zorgen dat meubelen netjes in de woonkamer worden afgeleverd. Jaarlijks bezoeken we diverse fabrikanten om te zien hoe een bankstel of fauteuil gemaakt wordt. Zo blijven we goed op de hoogte."

Persoonlijke aandacht
Bij Intercomfort vindt u naast zitmeubelen ook tafels, kasten en vloeren, in alle stijlen en prijsklassen. Marcel: "We kunnen aan alle wensen van de klant voldoen, en meubels op maat en in alle kleuren leveren. Het aanpassen van de zithoogte of zitdiepte van een stoel is zelfs gratis." Ook bezorgt Intercomfort gratis. Marcel: "Onze klanten komen overal vandaan. We horen regelmatig dat mensen onze meubelen op een verjaardagsfeestje hebben gezien en speciaal naar ons toe komen. Wij hebben echte aandacht voor onze klanten. Klanten voelen zich op hun gemak en komen altijd weer terug als ze iets nieuws zoeken. Die prettige sfeer vinden we heel belangrijk." Adres: Intercomfort, Foreestweg 10-14, Delft.Telefoon: 015-2136109 / info@intercomfort.nl Zie ook: www.intercomfort.nl