Het team van Fysio Delft Zuid helpt u naar een gezond(er) gewicht
Het team van Fysio Delft Zuid helpt u naar een gezond(er) gewicht Foto:

Fysiotherapie Delft Zuid is meer dan fysiotherapie

DELFT - Het team van Fysiotherapie Delft Zuid wil u inspireren om ook op andere manieren aan uw gezondheid te werken. Vandaag brengen ze een nieuwe specialisatie onder de aandacht.

Een gezond gewicht is van levensbelang. "Wil jij gewicht verliezen, maar werken diëten niet voor jou? Heb je al van alles geprobeerd, maar val je steeds terug in je oude gewoontes? Wil jij voor eens en voor altijd op een gezond gewicht komen en blijven? Op een manier die bewezen is dat ie wel werkt? Dan ben jij bij ons aan het juiste adres! Bij afvallen en op gewicht blijven komt veel meer kijken dan we denken. Gewoon even de knop om zetten en in de flow komen, hoor ik vaak zeggen. Echter niemand weet waar die knop zit en de flow duurt nooit voor de rest van je leven. De oorzaak van overgewicht zit bij veel mensen veel meer in het eetgedrag wat we onszelf hebben aangeleerd. Wilt u echt serieus met uzelf aan de slag en leren hoe u uw eetgedrag kunt veranderen? Onze gespecialiseerde coach (en ervaringsdeskundige) is er om u te begeleiden en van tips te voorzien. We hebben speciaal een korte en intensieve cursus ontwikkeld. Acht weken waarin u echt de tijd neemt om aan uzelf te werken. Deze cursus bestaat uit:
• Een kort intake gesprek
• 4 bijeenkomsten: maandag 28 januari, maandag 11 februari, maandag 4 maart en maandag 25 maart (vanaf 19.00 uur). U krijgt geen weekmenu's, maar veel kennis, tips, tricks, handvaten en oefeningen waar u mee aan de slag gaat.
• Wekelijks een inloop weegmoment.
• Toegang tot een online omgeving waar u in groepsverband de opdrachten en bevindingen zal delen. De kracht van een groep vergroot het succes enorm. Je coach begeleid je richting je doelen en triggert je om naar jezelf te kijken en in beweging te komen.
• De 1e 10 deelnemers krijgen 4 energize trainingen kado! Tessa Kardolus van Move to Energize laat u kennis maken met deze unieke buitentraining. In groepsverband wandelen / joggen of hardlopen en oefenen in de buitenlucht met het accent op blessurevrij bewegen. Plezier in bewegen staat voorop. Iedereen op zijn eigen niveau ( ook buiten dit traject zijn deze trainingen te volgen).
• Neem 8 weken deel aan ons wandel/oefenuur. Op maandagen om 10 uur vanuit de praktijk een uur lekker buiten wandelen. Een gezellig, goed begin van de week (ook buiten dit traject mogelijk).
• Een goodiebag
Kosten: 249 euro. Locatie: Zagwijnpad 1, Delft. Vragen? Bel of stuur een appje: 015-2620285 of 06-46139952. Twijfel niet langer, neem de eerste stap!