Beautysalon Together voor het hele verzorgingsplaatje
Beautysalon Together voor het hele verzorgingsplaatje Foto:

Beautysalon Together: voor het totale plaatje!

DELFGAUW - Beautysalon Together aan de Verlengde Spiegelmakerstraat 21 in Delfgauw heeft alles in huis op het gebied van uiterlijke verzorging.

Sharona is kapster en permanent make-up artist. "Ik wilde altijd al kapster worden, maar alleen knippen vond ik te weinig uitdaging. Ik wilde er ook iets naast doen en dat is met de opening van mijn eigen beautysalon gelukt. Hier maak ik niet alleen klanten blij met extreme (haar)kleuringen, een specialiteit van mij, ze kunnen ook langs komen voor prachtig aangebrachte permanente make-up. Ik doe voornamelijk wenkbrauwen en lippen, dat is ook het leukst om met de tattoonaald te verfraaien. Ja, wat zal ik zeggen, ik ben echt een wenkbrauwentype. Als je –door verschillende omstandigheden- weinig of geen wenkbrauwhaar hebt, gaat dat ten koste van je uitstraling. Ik help mijn klanten graag om een stukje zelfverzekerdheid terug te krijgen."

Charell is de uitbaatster van 'The Skin Bar' bij Beautysalon Together. Hier staat persoonlijke aandacht centraal. "Mijn specialisme is huidverbetering. Met de beste apparatuur, zoals Dermapen 4 (de nieuwste standaard wereldwijd). Deze maakt microkanaaltjes in de huid, waardoor de aanmaak van collageen (anti-aging) wordt verbeterd. Dermapen is geschikt voor mensen die een verjongingskuur willen zonder Botox. Om littekens vanwege acne of andere oorzaken te elimineren. Dermapen is goed voor een strakke en gezonde huid. Niet de lasten van een zware ingreep zoals plastische chirurgie en ook nog eens een beter eindresultaat. Behandelingen vanaf 150 euro."
Beautysalon Together, 015-2033571
beautysalontogether@outlook.com
The Skin Bar, 06-20192511
info@skinbardelft.nl