Afbeelding
Foto:

Wij komen er weer aan!

Zaterdag 24 november is het weer zover. Dan komen mijn Pieten en ik om half een ook weer in Delft aan. Ik kijk er nu al naar uit!

Ik zie het voor me... Dan staan jullie vanaf half een weer te wachten aan de Oostsingel bij de Tweemolentjeskade. Eerst zie je de Jetskipieten voorbij komen en dan…., dan is daar Pakjesboot 7 vol met Pieten, strooigoed, cadeautjes en nog veel meer. En op de kade? Daar staan jullie, samen met je ouders. Ook de burgemeester staat daar mee te zingen. Van mijn Pieten hoor ik dat zij net zo hard meezingt met jullie. Ik ben benieuwd of zij ook dit jaar weer op de bok van de koets met Omapiet en Kindpietjes klautert. Zeg nou zelf waar zie je nu een burgemeester en de Sint in één optocht?

Handjes geven en liedjes zingen
Zijn jullie er zaterdag 24 november ook weer allemaal bij? Mijn Pieten en ik hopen het wel hoor? Gaan we handjes geven en liedjes zingen en nog veel meer. Het wordt heel gezellig! Mijn paard Amerigo staat er dan ook al.
Die gaat nooit met de boot mee. Hij heeft een beetje wiebelbenen en kan niet tegen schommelen.
En op de kade staan ook Twirlteam Colours, het juniorenkorps van Excelsior en de Pieten van Dancin'Delft.
Zingen en dansen
Ik hoop jullie allemaal weer te zien langs de kade of in de binnenstad. En kun je nu misschien toch niet komen kijken? Dan kom je toch gewoon op de woensdag erna om 12.30 uur in winkelcentrum Lindenlaan of om 15.00 uur in het Hampshire Hotel Delft Centre.

Winkelen
Op zaterdag 1 december lopen wij (de Pieten, de Pietenband en ik) weer gezellig door de stad. We beginnen om 12.00 uur in de Choorstraat, gaan langs alle straten van dit gezellige winkelgebied en over de Markt de Brabantse Turfmarkt en weer terug.
Dus neem je vader en moeder maar mee en kom gezellig één of meerdere momenten zingen, dansen, handjes geven en pepernoten snoepen!

Sint Nicolaas.