Afbeelding
Foto:

Open Dagen
bij Royal Delft

Traditiegetrouw opent Royal Delft jaarlijks haar deuren tijdens de Open Dagen. Dit jaar zijn deze op 17 en 18 november. Tijdens dit hele weekend is de entree gratis en kunt u meedoen aan inloopworkshops tegen scherpe prijzen. Open op zaterdag 9.00 – 17.00 uur, en op zondag van 10.00 - 17.00 uur.

Op beide dagen zijn er tot 15.30 uur inloop schildersworkshops, op zaterdag vanaf 9.00 uur en op zondag vanaf 10.00 uur. Er staat een divers aanbod van producten voor u klaar om uit te kiezen. Op deze dagen kunt u al vanaf € 10,00 aan de slag! N.B.:Dit is een populaire activiteit, kom op tijd om teleurstelling te voorkomen.

Bouwkeramiek
Net als ieder jaar is er ook nu weer een speciale rondleiding: De Porceleyne Fles en bouwkeramiek. Een bijzonder onderwerp! Ontdek waarom De Porceleyne Fles zoveel meer is dan alleen Delfts Blauw. Het monumentale pand was in het verleden ook showroom voor bouwkeramiek, die onder andere geproduceerd is voor monumentale gebouwen zoals het Vredespaleis in Den Haag en de Beurs van Berlage in Amsterdam. Ontdek het bijzondere verhaal hierachter tijdens deze gratis rondleiding.
De rondleidingen zijn beide dagen om 10.30, 12.00, 13.30 en 15.00 uur. Per rondleiding is plek voor 30 personen en hierbij geldt vol = vol.

Gouden Eeuw
Tijdens de Delfts Blauw Dagen zijn er kostuums van Something Extra aanwezig om de sfeer van de Gouden Eeuw te ervaren. In 2019 wordt het Gouden Eeuw jaar door heel Nederland gevierd en bij Royal Delft starten we in het weekend van 17 en 18 november al! Stap in een mooie outfit en waan jezelf even in de 17e eeuw. Royal Delft is gelegen aan de Rotterdamseweg 196. www.royaldelft.com