Afbeelding
Foto:

Van alles te doen in de natuur

Met de KNNV kun je praktisch en daadwerkelijk bijdragen aan natuurbehoud in Nederland. Doe mee met één van de activiteiten, leren, werken en lol hebben.

Onderhoud
Help mee aan het onderhoud van de oude landschapselementen in Delfland! Op zaterdag 17 november, 1 december, 15 december en 29 december. Alle dagen van 10:00 – 12:30 uur. De KNNV onderhoudt een aantal bijzondere landschapselementen in Delfland. Er is altijd werk te doen onder deskundige leiding. Help mee. Verzamelen: om 10.00 uur op de kruising Abtswoude / Vietnampad, Delft.
Bij regen gaan de activiteiten niet door. De KNNV zorgt voor gereedschap, koffie, thee en koeken. Het is raadzaam stevige schoenen en nauwsluitende kleding te dragen. Informatie: Huub van 't Hart, 015 – 262 27 79, afdelingDelfland@knnv.nl
Bijenbos
OP zaterdag 17 november, 12.00 – 16.00, plantdagen Bijenbos Melarium, Melariumpad 11, Delft Rond het Melarium worden 1600 boompjes van sleedoorn, meidoorn, vogelkers, rode kornoelje en sporkehout aangeplant voor de bijen. Neem een spa en handschoenen mee als je die hebt en trek werkschoenen en werkkleren aan. Er is extra gereedschap aanwezig. Voor drinken wordt gezorgd. Aanmelden en informatie bij afdelingdelfland@knnv.nl 06 – 33 00 1742

Melarium
Op zondag 2 december, start 14.00 uur een speciale bijeenkomst: wat hebben we in de natuur gezien? En wat willen we het komend jaar ervaren en zien? Dit vindt plaats in het Het Melarium, Melariumpad 11, Delft. Op deze avond willen foto's aan elkaar laten zien wat we de afgelopen tijd inde natuur hebben beleefd en met elkaar bedenken wat we in 2019 willen doen? Waar heb jij behoefte aan? Waaraan wil jij bijdragen?

Meer
Uiteraard organiseert de KNNV nog meer activiteiten over de natuur in en rond Delft. Wil je op de hoogte blijven? kijk op de site van de vereniging: www.knnv.nl.