onderschrift
onderschrift Foto: Koos Bommelé

Hedendaagse muziek en entertainment op de historische Markt

Op vrijdag 7 en zaterdag 8 september verrijst het mooiste muziektheater op de historische Markt in Delft en opent Taptoe Delft weer haar deuren. Professionele muzikanten verzorgen een indrukwekkende show met traditionele en hedendaagse muziek én veel entertainment.

Met het decor van de Nieuwe Kerk, een speciale licht- en geluidshow en de nationale en internationale deelnemers en maken dit een uniek evenement!

Line-up
Voor de line-up zijn dit keer niet de minste orkesten uitgenodigd. Zo zullen voor deze 11e editie maar liefst twee wereldkampioenen naar Delft afreizen. Naast de overige Nederlandse toporkesten zijn er dit jaar ook twee unieke buitenlandse orkesten uitgenodigd. Dit keer uit het Zwitserse Basel en de Republiek Moldavië.

Muzikale hoofdstad
Door het beeldbepalende evenement kan Delft het weekend in september ook wel een heel klein beetje de muzikale hoofdstad van Nederland worden genoemd. Zo'n honderd trompettisten, uit verschillende delen van het land, komen namelijk in Delft samen voor een onvergetelijk speciaal optreden. De finale, waarbij dit keer musicalacteur en zanger Tony Neef en sopraan Karin Hertsenberg een gastoptreden zullen verzorgen, zal traditiegetrouw afgesloten worden met een grootse vuurwerkshow. Op zaterdagmiddag 8 september organiseert Stichting Taptoe Delft een streetparade, waarbij maar liefst 19 orkesten zich zullen presenteren in het historische centrum van Delft.

Zorg dus dat je niets mist van dit tweejaarlijkse evenement en bestel nu je kaarten op www.taptoedelft.nl of bel De Nationale Theaterkassa via 0900 - 9203 (€ 0,45 pm).

Afbeelding