Afbeelding
Foto:

Oranjekoorts wordt feest voor jong en oud

Oranjekoorts Koningsnacht strijkt op 26 april voor de vierde keer neer op de Delftse Markt.

Onder het thema De Kroegeditie', betreden nieuwe artiesten het podium en zijn er nieuwe elementen aan het evenement toegevoegd. Met Oranjekoorts Koningsnacht beleef je een fantastische tijd aan de vooravond van Koningsdag. Het evenement start dit jaar voor het eerst om 18.00 uur, zodat er ook ruimte is voor de jeugd. Ook het muziekprogramma is afgestemd op alle leeftijden. Zo is er een DJ contest waarmee jong talent de kans krijgt zich te laten zien. "Tijdens Oranjekoorts is er goed toezicht op alcoholgebruik", meldt Verbeek nadrukkelijk. De oudere doelgroep (vanaf 25 jaar) kan een terrastafel reserveren op het vriendenterras. Ook is er is voorafgaand aan Oranjekoorts een 3-gangen keuzediner in Het Koningshuys. Met de nieuwe terreinindeling kun je ook gezellig borrelen of neerploffen op het terras.
De Markt wordt tijdens Koningsnacht omgetoverd tot de grootste openluchtkroeg van Nederland. Met een kroegpodium, een poging om de langste polonaise ooit te maken en natuurlijk de muzikale pubquiz! Het gevarieerde muziekprogramma wordt gehost door de Oranjekoorts-huisband Jewelste. Op het podium staan lokaal en landelijk bekende DJ's zoals Mr Belt & Wezol, de LIVESHOW van Q-music het Foute uur en de winnaar van de DJ contest. Speciaal voor de kroegeditie reist niemand minder dan Brainpower af naar Delft en ook de feestkwartiertjes, waarbij kilo's confetti over de Markt zal vliegen, zullen niet ontbreken. Johnny God, Barry Badpak, De Delftsche Helden en Bartje Biertje staan garant voor het ultieme feestgevoel!
Voor meer informatie, het bestellen van kaarten of reserveren van een vriendentafel en/of kroegdiner kan je terecht op www.oranjekoortsfestival.nl. Voor NaarDelft lezers geldt: 2 halen, 1 betalen!

Afbeelding