Let's sing together in de Maria van Jessekerk
Let's sing together in de Maria van Jessekerk Foto:

Donkere dagen in de
Maria van Jessekerk

DELFT - Op vrijdagavond 15 december om 19.30 uur zal het zangkoor Let's Sing Together uit Maasland een Kerstconcert verzorgen in de Maria van Jessekerk.

Dit grote koor uit Maasland staat onder leiding van Alan Gibson. Zij zingen een uitgebreid kerstprogramma met o.a. "Stille Nacht", "Waarom als een kindje", "This Child, this King", "I heard the bells", "Soul of Christmas", "Engelen zingen", "O little town", "Happy Christmas", "My Lord he is comin'soon", "Kerst Medley 2018" en vele anderen liederen. Aan dit concert werken tevens mee Rutger de Ronde (piano), Danny van Etten (percussie), Astrid Termorshuizen (dwarsfluit) en Alexis Bove (basgitaar). De toegang tot dit concert is vrij, wel is er een deurcollecte. Ook wordt er in de pauze een kopje koffie of thee geschonken.
Maria van Jessekerk, Burgwal 20, te Delft. Vrijdag 14 december. Aanvang 19.30 uur (kerk open vanaf 19.00 uur). Toegang vrij, wel collecte. In de pauze koffie en thee. Zie ook www.letssingtogether.nl

Lichtjesavond
Op lichtjesavond is de Maria van Jessekerk open. In de verwarmde en sfeervol aangeklede kerk zullen het gemengde zangkoor Deo Sacrum en mannenkoor Vox Latina kerstliederen zingen. De kerk is om 19.00 uur open en de koren gaan om 19.45 uur zingen tot circa 21.00 uur. Zij zingen een uitgebreid programma van bekende en minder bekende Kerstliederen. Zij staan onder leiding van dirigent/organist van de kerk, Petra Veenswijk. Daarnaast is er een wenswand waarop een Kerstwens kan worden achtergelaten. Ook is er de mogelijkheid om een kaarsje op te steken voor een dierbare. Er wordt chocolademelk en Glühwein geschonken. De Kerststal staat opgesteld en er is verkoop van Kerstkaarten en kaarsen. De kerk blijft tot circa 23.00 uur open.