In het midden de Citroën C4 Picasso uit 2013, deze keer de Top Occasion van Citonda. (foto: ML)
In het midden de Citroën C4 Picasso uit 2013, deze keer de Top Occasion van Citonda. (foto: ML) Foto:

De beste occasions - Citroën of niet - vind je bij Citonda in Delfgauw


DELFGAUW - De occasion die deze keer in het middelpunt van de belangstelling staat bij Citonda aan de Noordeindseweg 1 is de Citroën C4 Picasso uit 2013.

De MPV heeft als toevoeging 1.6 THP Ligne Business en het is een automaat. De auto heeft maar 78.305 kilometer op de teller. De motor onder de kap levert een vermogen van 115 kW (156 pk). "Echt een auto om eens in het echt te komen bekijken", zegt Wilma Hekkema van het autobedrijf in Delfgauw. "We hebben een druk jaar achter de rug. Natuurlijk, het jaar was voor ons anders dan andere jaren. Onze medewerker Herman is immers met pensioen gegaan. Voor hem in de plaats is Karel bij ons in de werkplaats komen werken. Samen met hem en alle andere medewerkers maken mijn man Robert en ik ons op voor een succesvol nieuw jaar. Oh ja, en mocht je nog winterbanden nodig hebben. Kom eens langs, we hebben nog nieuw èn gebruikt op voorraad."
Bij Citonda staat een divers aanbod occasions. Niet alleen van Citroën, ook andere merken. Hieronder bevinden zich alle types, te weten personenauto's, bestelwagens en bedrijfsauto's. Natuurlijk is het bij Citonda ook mogelijk om je oude auto in te ruilen. "Wij bieden altijd een eerlijke prijs voor de gebruikte auto als je één van onze occasions aanschaft." Kom kijken in de showroom of kijk alvast op internet. Even een telefoontje naar (015) 261 23 91 is genoeg voor een afspraak. Ook reparaties zijn bij Citonda uiteraard mogelijk. "Ons bedrijf is één van de weinige bedrijven die al heel lang bestaan."
Voor alle specifieke Citroën-vragen kun je al sinds jaar en dag bij dit bedrijf terecht. Maar ook gewoon voor de inkoop, verkoop en inruil van een auto. De specialisatie is zoals wel bekend het Franse Citroën, maar voor de rest is het team thuis in alle merken. Ook voor schadeherstel en het onderhoud, APK en bandenwissels. Garagebedrijf Citonda is hèt adres in Delfgauw en omstreken voor auto-onderhoud aan zowel nieuwe als tweedehands auto's.
Kijk op www.citonda.nl voor alle occasions!